11.10.2009 18:50

Un altre cop el Kiel (27-30)

La segona jornada de la Lliga de Campions ha acabat amb derrota per al Barça (27-30) davant el Kiel. Tot i que els blaugranes han plantat cara i han fet un joc seriós, no han pogut amb un Kiel intel.ligent en els moments determinants.

De nou el Kiel surt de Barcelona amb dos punts al sac, però aquesta vegada han hagut de suar de valent per superar al FC Barcelona. L'actuació de Omeyer a la recta final de l'enfrontament ha estat determinant. El francès ho ha parat tot, inclosos els llançaments des dels set metres.

Primer cop d'efecte

2009-10-11_BALONMANO_18.JPGEl Barça Borges ha sortit concentrat a la pista i amb la manera d’anul•lar el joc del THW Kiel ben après. Han estat els alemanys els primers a posar-se per davant en el marcador durant els primers compassos del partit, però un parcial de 3 a 0, liderat per un Víctor Tomàs atent i veloç al contraatac ha col•locat el FC Barcelona dos gols per davant del seu rival (5-3). Magnus Jernemyr ha estat el protagonista d'una defensa 6-0 que no deixava opcions a l’equip alemany. El Kiel ha optat pels llançaments exteriors amb Jicha com a màxim referent.

Canvi de papers

Al minut 17, Sprenger finalitzava un parcial de 0 a 4 que donava un avantatge de tres gols al Kiel (9-12). La defensa blaugrana no ha estat gaire encertada i, juntament amb les pèrdues de pilota en l'atac i la mala sort de cara a porteria, ha fet que els de Gislason s’escapessin. Tot i així, i després de molta lluita, Iker Romero ha deixat el marcador en un 15-15 amb un gol de contraatac, però Palmarson ha afusellat amb la dreta Daniel Saric, que ha tingut una gran actuació durant els 30 minuts. Finalment, 17-20 a la mitja part.

Tornar a començar

2009-10-11_BALONMANO_20.JPGDesprés del descans el FC Barcelona ha mostrat la seva versió més agressiva. Amb la defensa ajustada i més reforçada en la línia de sis metres el Barça, ha plantat cara al Kiel.

David Barrufet ha estat una peça clau en el ressorgiment del Barça, que ha arribat en el minut 12 quan els blaugranes han aprofitat l'exclusió de Zeitz. Amb defensa una mixta de Cristian Ugalde sobre Jicha i un gol del mateix extrem esquerre el partit ha arribat a l’empat a 22. Però l'autèntic esclat del Palau ha estat en el minut 16. Víctor Tomàs ha marcat el 24-23 i ha capgirat el marcador.

Omeyer marca la diferència

Els últims deu minuts de partit han estat per als alemanys. Omeyer, que no havia intervingut pràcticament durant la resta del partit, ha entrat en acció i de quina manera. Els blaugranes han patit per marcar.

Al minut 23 el matx s'ha complicat encara més, quan Anic anotava la màxima diferència a favor dels alemanys, quatre gols (24-28). Màxima tensió a la pista fins al final, però aquesta escletxa ha estat massa dolorosa per a un FC Barcelona que no ha deixat d'intentar-ho però sense recompensa.
FC BARCELONA BORGES, 27
THW KIEL, 30

FC Barcelona Borges (17+10):
Saric (Barrufet), Tomás (6, 1p), Ugalde (2), Nagy (-), Jernemyr (-), Boldsen (-), Oneto (5) -set inicial-, Juanín García (3), Garabaya (1), Sarmiento (1), Romero (3), Rutenka (3, 1p), Rocas (1), Igropulo (2)

THW Kiel (20+10): Omeyer (Gentzel), Andersson (3), Lundstrom (2), Sprenger (6), Alm (2), Ilic (5), Jicha (7, 2p) – siete inicial - Lund (-), Anic (2), Zeitz (-), Palmarsson (2), Klein (1)

Àrbitres: Lazaar i Reveret (FRA)
Exclosos per dos minuts Sprenger (m.20), Ugalde (m.39), Zeitz (m.42), Garabaya (m.55) y Jicha (m.58).

Parcials cada cinc minuts: 3-3, 8-6, 9-9, 11-12, 15-15, 17-20 (descans), 18-21, 21-22, 22-23, 24-25, 25-28, 27-30 (final)