07.10.2009 21:28

Golejada i espectacle al Palau (42-25)

El Barça Borges ha guanyat per golejada al Conca 2016 en la sisena jornada de l'Asobal disputada al Palau (42-25). Els blaugranes aconsegueixen el rècord golejador de la competició d'aquesta temporada, que és també el seu propi rècord.

Ja a la primera part el FC Barcelona ha deixat encarrilada la victòria. Amb un 21 a 9 els de Xavi Pascual han agafat forces en el descans per acabar de rematar la feina a la represa. Els blaugranes han mantingut la seva superioritat durant tot el partit i el Conca s'ha vist afectat anímicament des dels primers compassos de joc, en què el Barça Borges els ha plantat cara amb totes les seves millors armes.

Juanín García, amb set gols, ha estat el màxim golejador de la nit, però no només cal destacar l'actuació de l'extrem barcelonista, el gran joc en equip ha estat la clau d'un triomf que dóna forces als de Barcelona per als seus pròxims compromisos, començant pel d'aquest cap de setmana davant el THW Kiel en competició europea.

Deu minuts de glòria

2009-10-07_BALONMANO_18.JPGPoc temps ha necessitat el FC Barcelona per acabar amb el seu rival, exactament deu minuts. Tot just en aquest moment, els blaugranes finalitzaven un parcial de 7 a 0 que aixafava anímicament el Conca. La duresa defensiva del Barça, juntament amb un Saric infal·lible a la porteria, ha estat letal per a l'atac manxec. Per la seva banda, els de Xavi Pascual han mostrat un atac ràpid, amb determinació i amb gran facilitat al contracop amb Juanín García com a màxim representant, en bona part gràcies a l'encert defensiu.

El Conca ha començat a cometre massa errades. Pèrdues de pilota, assistències perdudes, errades defensives, que han acabat de sentenciar pràcticament l'enfrontament. Amb un 21 a 9 s'ha arribat al descans.

Rematada final
2009-10-07_BALONMANO_04.JPG A la segona part el Conca no ha pogut capgirar el marcador. Amb més intensitat i intel·ligència en les seves accions, els manxecs han arribat més a porteria, però s'han trobat amb David Barrufet, que ho ha aturat tot. La porteria blaugrana ha continuat sent una garantia, amb la qual cosa el joc a la contra no ha deixat de sorprendre l'àrea contrària. Les distàncies han augmentat fins als 17 gols de diferència, quan Albert Rocas ha marcat el 28 a 11 en el minut quatre del segon període. La renda del Barça Borges no ha baixat dels 13 gols durant aquests 30 minuts. Rutenka ha volgut també participar en l'espectacle i ha estat el líder ofensiu a la recta final del matx.

La nota negativa de la sisena jornada de Lliga ha estat la contusió muscular a la cama dreta que ha tingut Rubén Garabaya en el minut 22 de la segona part. Dijous es valorarà la malaltia del jugador i es determinarà el diagnòstic final.

FC BARCELONA BORGES, 42
CONCA 2016, 25

FC Barcelona Borges: Saric (Barrufet), García (8, 1p), Garabaya (3), Jernemyr (-), Boldsen (-), Rocas (4), Igropulo (5) -equip inicial-, Sarmiento (3), Romero (5, 1p), Rutenka (7), Hansen (1), Oneto (3) i Nagy (3).

Conca 2016: Bozic (Nielfa), López (3), Mendoza (1), Pavan (3), Markovic (1), Carvajal (-), Nilsson (1) -equip inicial-, Sabonis (2), Da Costa (8), Grosas (1, 1p), Rodríguez (3), Maione (2, 1p) i Hugo (-).

Àrbitres: Cuevas Mambrilla i Gràcia Sánchez.

Parcials: 3-0, 7-1, 10-2, 15-4, 17-7, 21-9; 27-12, 30-16, 32-19, 35-20, 38-23, 42-25.