Handbol base

05.10.2009 12:29

Amb falta de rodatge

El filial del Barça Borges continua líder del Grup C de Primera Nacional després d’imposar-se al Mataró a domicili per 27 a 29. El juvenil, per la seva banda, debuta amb mal peu, amb una derrota a La Roca.

Els equips de l’handbol base comencen a rodar, però encara els queda molt. Mentre que els de Primera Nacional ja porten tres jornades amb victòria, el següent equip en debutar ha estat el juvenil, que aquest any entrena Àlex Barbeito. El resultat d’aquest primer partit, però, no ha estat l’esperat. Els cadets i l’infantil encara no han començat la competició, però ja es preparen amb amistosos.

Primera Nacional

A Mataró, l’equip de Toni Gerona es va imposar al conjunt del Maresme per 27-29. Els dos punts van ser el millor, ja que no va un partit còmode. L’inici va resultar complicat per als blaugranes, però al descans ja guanyaven de tres gols (10-13). A la segona part, la diferència va arribar a ser de sis gols, però els del Maresme van començar a pressionar en defensa i van aconseguir retallar distàncies fins als dos gols de diferència final. Adrià Figueras, Álvaro Ruiz i David Balaguer (21 gols entre els tres) van ser determinants, junt amb l’actuació de Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria, per sumar el tercer triomf de la temporada.

Juvenil

Els blaugranes van començar amb mal peu a la competició, amb una derrota a la pista de La Roca per 33-32. Als juvenils del Barça els va sortir tot malament, van perdre moltes pilotes i no van estar encertats en cap aspecte del joc. Tot i això, a la segona part van poder redreçar la situació i van començar a remuntar el partit. A falta de quatre minuts per al final, els de Barbeito es van col•locar un amunt, 30 a 31, però no van ser capaços de consolidar el resultat i els vallesans els van passar per davant.
El cadet B, classificat per a la Lliga Catalana
L’equip que entrena Andrei Xepkin ha disputat aquest cap de setmana la fase de classificació per a la Lliga Catalana. Els blaugranes van aconseguir el passi a la final després de derrotar el Terrassa, el Sarrià i el Sant Cugat.