29.09.2009 11:47

El derbi de filials, amb triomf blaugrana

Com a aperitiu al derbi català de l’Asobal de dimecres, els filials de Barça i Granollers es van enfrontar en la segona jornada de Primera Nacional. La contundent victòria dels de Toni Gerona els col•loca com a líders del grup C.

Un gran inici de temporada el que està fent el segon equip d’handbol blaugrana. Els nois que entrena Toni Gerona ja han sumat dues victòries en les dues primeres jornades de competició. En el primer partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el conjunt blaugrana es va imposar al filial del Granollers per un contundent 33 a 25.

El resultat, però, podria haver estat encara més ampli, ja que els blaugranes van dominar el partit i el marcador amb clara superioritat durant tot l’enfrontament. Aquesta victòria col•loca el Barça líder en solitari del grup C de Primera Nacional.

Fins a 15 gols d’avantatge

Els jugadors del Barça van sortir molt concentrats a la pista i no van donar opcions al seu rival. Al minut 10 ja guanyaven 7 a 1 i deu minuts després, 16 a 3. La feina en defensa va ser clau, però els de Gerona també portaven molt estudiat com havia de ser l’atac per superar els vallesans.

La màxima diferència es va donar als deu minuts de la segona part, quan el Barça ja guanyava de 15 gols. A partir d’aquí, el partit es va anivellar. Quatre exclusions consecutives dels blaugranes van donar opcions al Granollers, que va intentar maquillar el resultat i el va reduir a vuit gols de diferència.

.
Victòria coral
Un dels fets que més va satisfer el tècnic blaugrana és que la victòria contra el Granollers va ser una victòria coral. Tant Gonzalo a la porteria com els jugadors de camp, que es van repartir els gols, van unir les seves forces per aconseguir aquesta important victòria.