23.09.2009 21:25

Per la via ràpida (27-35)

El FC Barcelona Borges ha tornat a guanyar la seva jornada Asobal. Aquesta vegada el rival ha estat l'Alcobendas i el resultat 27 a 35. Els blaugranes es mantenen líders de la competició i continuen invictes aquesta temporada.

15 minuts ha aguantat el ritme del Barça l'equip local. Amb mínims avantatges en el marcador, els de Barcelona han anat pressionant al màxim al seu rival i intentant desfer-se d’ell. Dit i fet. El FC Barcelona, amb Albert Rocas i Daniel Saric com directors del joc, han posat les cartes sobre la taula i han portat al seu equip a enlairar-se. A partir d'aquest moment, l'Alcobendas ha perdut forces i els blaugranes han aprofitat per rematar la feina. Tercer triomf en Lliga del combinat català i líders indiscutibles de la competició domèstica.

Saric i Rocas, claus

Barça i Alcobendas han sortit al cent per cent a la pista. Els locals han intentat per tots els mitjans no deixar escapar al FC Barcelona. Un o dos gols de diferència a favor dels homes de Xavi Pascual han marcat el ritme dels primers compassos de joc. La defensa blaugrana ha fet bé els deures. El sistema defensiu ha comptat amb el suport incondicional de Daniel Saric, que de nou ha tornat a brillar sota pals.

Passant l’equador del primer temps, Albert Rocas ha marcat tres gols consecutius i ha enfortit l'equip. Dos minuts després, el mateix Rocas juntament amb el seu company Mikkel Hansen han estat partícips d'un parcial de 0 a 3 que posava l'electrònic en 7 a 12 i deixava el partit completament en safata als de Barcelona. Saric no ha donat tampoc treva als madrilenys i amb 14 aturades en els primers 30 minuts haacabat de rematar al seu rival. Amb un 10 a 16 s'ha arribat al descans.

Sense pietat

El segon temps s'ha vestit completament de color blaugrana. El FC Barcelona no ha tingut pietat amb el seu rival i no l’ha deixat respirar en cap moment. Amb una defensa infal•lible i amb Saric imbatible a la porteria, els blaugranes han acabat d'enfonsar l'Alcobendas. Les diferències han augmentat fins als 11 gols amb el 18 a 29 de Víctor Tomás, un dels jugadors més incisius d'aquest període.

El conjunt madrileny ha reaccionat amb urpa a partir del minut 22’ i amb un parcial de 4 a 0 ha escurçat l'avantatge barcelonista amb el 22 a 29. Però el Barça Borges encara tenia alguna cosa a dir i amb tres gols consecutius a punt d'arribar al final del partit ha deixat KO l'Alcobendas.

ALCOBENDAS, 27
FC BARCELONA BORGES, 35

Alcobendas (10+17): Mijatovic (p), Maki (8, 3p), De la Rubia (3, 2p), Tremps (4), Pesic, Trives (1), Dukic (4), set inicial, Castaño (3), Vink, Gamboa, Miyazaki (1), Colon (2), Héctor (1) i Wences (ps).

FC Barcelona (16+19): Saric (p), Juanín García (2), Noddesbo (1), Nagy (3), Jermenyr, Rutenka (3), Rocas (10, 4p), set inicial, Tomás (5), Garabaya (1), Romero (2, 1p), Hansen (3, 1p), Sarmiento (2), Oneto (3) i Barrufet (ps).

Parcials: 2-2, 3-4, 6-7, 7-10, 9-13, 10-16; 12-19, 13-22, 16-25, 19-29, 25-31, 27-35.

Árbitres: Merino Mori i Moyano Prieto.