FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.09.2009 17:46

Guadalajara els dóna la benvinguda

Gustau Galvache (Enviat especial)


El FC Barcelona Borges ja és a Guadalajara, on demà disputarà la Supercopa Asobal. L’equip ha realitzat un plàcid viatge de gairebé tres hores en tren d’alta velocitat fins a la província castellana.


Els jugadors i tècnics del FC Barcelona han passat les prop de tres hores de viatge conversant, llegint de diaris i revistes i fent servir reproductors d’àudio i DVD, per fer més amè el trajecte.

Arribada, hotel i Gala


Foto_2.JPGUn cop l’equip ha arribat a l’estació de Guadalajara s’ha dirigit en autocar cap a l’hotel on passaran aquesta nit i on continuaran preparant el partit de demà. En aquest hotel també s’allotja el BM Ciudad Real, rival dels blaugranes en el repte de revalidar el títol conquerit la passada temporada a Albacete.

Allà els jugadors i tècnics del Barça Borges han berenat al voltant de les 17.30 h. Alguns jugadors han aprofitat aquesta estona que tenien abans de sortir cap a la Gala de presentació de la Lliga Asobal per rebre massatges i tractament de cara a l’ important compromís de diumenge.

Tres blaugranes premiats


Durant la Gala de presentació de la Lliga Asobal, tres seran els blaugranes que rebran guardons. Daniel Sarmiento, com a millor central, Juanín García, com a millor extrem esquerre, i Víctor Tomás, premi al jugador amb més partits disputats durant la passada temporada.

Guadalajara els dóna la benvinguda
La normalitat de viatjar en tren
El Barça d’handbol va viatjar en tren d’alta velocitat, per primera vegada, en el desplaçament a la Copa del Rei de l’any 2008 a Saragossa. Des d’aquell moment, l’handbol blaugrana viatja en aquest mitjà de transport sempre que les combinacions son bones per la dinàmica de treball de l’equip.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana