FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.08.2009 19:53

Igropulo: un lateral que apuja el nivell

www.fcbarcelona.cat


La presentació oficial de Konstantin Igropulo ha reforçat la idea que el jugador rus arriba al Barça Borges per reforçar el lateral i, alhora, el joc global d’equip.


Tímid però convençut del pas que ha fet. Konstantin Igropulo s’ha presentat oficialment com a jugador blaugrana. El primer rus de la secció ha volgut fer palès que per a ell “ha estat un somni complert”. “Tinc moltes expectatives per a aquesta temporada i estic segur que l’equip aconseguirà èxits importants”, ha continuat exposant el nou dorsal 35 del Barça Borges.

2009-08-27_PRESENTACION_IGROPULO_016.JPGLa secretaria tècnica d’handbol està confiada en el fitxatge d’aquest jove jugador. Amb només 24 anys i experiència en la forta, però llunyana, lliga russa té un lloc molt definit en l’esquema de joc de l’equip de Xavi Pascual.

“És un jugador que no té una gran alçada però és molt complet”, ha exposat Enric Masip, secretari tècnic del Barça Borges, i ha continuat: “Una de les característiques que vam veure en ell és la seva polivalència. És un jugador que sap veure l'handbol, que té llançament, que té gol i sobretot que també juga molt bé amb l'extrem i amb el pivot.”

Una posició reforçada

Però la demarcació per excel·lència d’Igropulo és el lateral. O sigui, el mateix lloc que Laszlo Nagy, l’únic lateral dret de la temporada passada. “És un lateral diferent de Nagy”, ha incidit Masip.

2009-08-27_PRESENTACION_IGROPULO_010.JPG“Per descomptat que intentaré posar les coses difícils a Nagy”, ha deixat anar Igropulo. “La competència sempre és positiva per al grup però som totalment diferents. Segur que cadascú podrà rendir al màxim en moments de la competició”, ha conclòs el quart reforç de la temporada 2009/10 blaugrana.

Confiat en l’equip de futbol

La presentació de Konstantin Igropulo s’ha produït instants després de conèixer el grup en què ha quedat el primer equip de futbol a la lligueta de la Champions League. El nou jugador blaugrana confia plenament en els seus col·legues de club. “Per descomptat que penso que el Barça té totes les possibilitats de passar a la ronda següent”, ha afirmat efusivament Igropulo en rus, el seu idioma, traduït per Andrei Xepkin.

Precisament la qüestió idiomàtica és un escull a superar. “S'està esforçant molt i l'està ajudant en això bastant Rutenka. Des del plànol esportiu, l’adaptació és més fluïda. És un jugador que sap veure l'handbol, així que tot és molt més fàcil”, ha reconegut Masip.

Igropulo: un lateral que apuja el nivell
Comercialitzar samarretes de les seccions
Qüestionat sobre la possibilitat que es posin a la venda samarretes de les seccions blaugranes, Jaume Ferrer, directiu responsable de l’handbol, ha explicat que el club hi està treballant: “A poc a poc es podran trobar samarretes tant d'handbol com de bàsquet. Jo crec que de bàsquet serà molt abans del que ens pensem. Ho estem treballant amb Nike i jo crec que podrem tenir-les aviat.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana