FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

24.08.2009 11:47

El blog de Rutenka (VII)

www.fcbarcelona.cat


Darrer dia de la gira danesa i darrer dia de Siarhei Rutenka a Dinamarca. Ha estat una jornada de retorn a Barcelona i on Rutenka ha descansat de l’esforç d’aquests dies i ha tornat a casa.


El bielorús també va aprofitar per fer una valoració del que ha suposat aquesta gira i com ha vist el Barça Borges en aquestes tres setmanes de treball.

“Hola a tothom, en el meu darrer dia a Dinamarca. Diumenge va ser un dia tranquil. Teníem lliure fins a l’hora de dinar, que aquesta vegada era a les 12.00 h, i com que em vaig llevar una mica més d’hora vaig aprofitar per prendre un cafè i fer una petita passejada pels voltants de l’hotel.

Puntualment vam dinar i a les 13.15 h l’autocar ens va portar cap a l’aeroport de Copenhaguen, ja que el nostre vol sortia a les 16.00 h. Allà vam fer els tràmits habituals i ens vam acomiadar de Karina, la guia que tan eficientment ens havia acompanyat durant aquest viatge.

A quarts de vuit arribàvem a l’estadi, era abans del partit de futbol i em va impressionar l’ambient que vaig veure a la rodalia del Camp Nou. Hi havia molta gent i m’agrada aquest tipus d’ambient en els esdeveniments esportius.

Un cop a l’estadi, vaig agafar el cotxe i cap a casa, que ja en tenia ganes.

Parlant sobre aquesta gira, crec que l’experiència ha estat molt positiva. Hem treballat molt i amb molt bones condicions i l’equip cada dia que passa està millor. Durant els tres partits que hem disputat a Dinamarca, hem demostrat consistència en defensa i fluïdesa en el joc ofensiu.

La perspectiva és bona però cal seguir treballant per arribar al més alt nivell possible. La temporada és llarga i difícil i cal seguir en la línia apuntada fins avui.

Durant 7 dies he escrit aquest blog, ha estat una experiència nova i interessant. Dono les gràcies a tothom que ha anat seguint les meves opinions i espero poder-vos veure durant aquest any al Palau, veient el Barça Borges.”


Siarhei Rutenka

El blog de Rutenka (VII)

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana