FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.08.2009 20:21

“Hem assolit els objectius marcats”

Gustau Galvache (enviat especial)


Amb aquestes paraules valorava l’entrenador de l’handbol blaugrana, Xavier Pascual la gira danesa del FC Barcelona Borges. Després d’una setmana d’entrenaments i partits es hora de fer balanç i Pascual està satisfet del resultat de la feina.


En una entrevista per www.fcbarcelona.cat , minuts abans de sortir cap a l’aeroport de Copenhague, l’entrenador blaugrana explicava quines han estat les seves impressions al voltant de la setmana que el Barça Borges ha passat a Dinamarca.

Com ha viscut l’organització de la gira?

“El viatge ha estat molt ben preparat, les instal·lacions, hotels, pavellons… han estat de molt bon nivell. Tota aquesta estructura ens ha facilita molt la feina i hem pogut treure profit del que ens hem trobat a Dinamarca”

Durant aquests dies l’equip ha treballat en doble sessió i ha disputat tres partits. Està satisfet de com s’ha desenvolupat la feina?

b-002.jpg“Hem assolit els objectius marcats. Aquests objectius tenien una doble vessant, en primer lloc continuar amb el volum d’entrenament propi de la pretemporada i l’inici dels partits. La tercera setmana d’entrenaments és la idònia per començar a jugar i han vingut de meravella aquest tres partits”.

O sigui que ha estat una bona experiència per l’equip?

“Tots els aspectes els valoraria positivament, no he trobat inconvenients en la realització d’una gira ben organitzada com aquesta i a la vegada ens ha permès sortir de la calor que es vivia aquest dies a Barcelona, cosa que facilita el treball.”

Vostè disposa aquest any de quatre nous jugadors, un cop passades tres setmanes, com els està veient ?

2009-08-03_ENTRENAMIENTO_FCB_BORGES_011.JPG“A nivell de relació personal amb els altres membres de la plantilla, l’adaptació va ser molt ràpida. Molts d’aquests jugadors han coincidit en moltes ocasions i la seva relació amb la resta del grup va ser molt natural. A nivell esportiu, s’estan acoblant molt bé. Estant entenen la filosofia del joc i com coordinar-se amb els seus companys. Va tot per molt bon camí.”

Ja per acabar, vostè sempre ha destacat que una de les claus de la seva feina és l’equip tècnic que treballa amb vostè, com valora la seva feina?

foto_staff_dinamarca.JPG“Crec que l’staff de l’equip és sensacional. És un dels grans secrets d’aquest Barça Borges. Que hi hagi un equip de treball així em facilita molt la feina. Tothom realitza la seva tasca i això em permet poder tenir més temps per treballar altres aspectes que sense ells seria impossible.
“Hem assolit els objectius marcats”
Dilluns lliure, dimarts entrenament i partit
Dilluns, després d’una setmana fora de casa, l’equip tindrà festa. Retornaran dimarts a la feina. Serà al matí, a les 12.00 h., al Palau Blaugrana. A la tarda els blaugranes es traslladaran a Malgrat de Mar per disputar el torneig que cada any organitza la Penya Veterans Enric Masip de la localitat de l'Alt Maresme. Serà a les 20’30 h. i davant el Lábaro Toledo de la Lliga Asobal.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana