FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.08.2009 18:00

“L’equip comença a agafar la forma”

Gustau Galvache (enviat especial)


Paraules de Xavier Pascual, entrenador del Barça Borges, per valorar el partit de Helsingor. L’entrenador blaugrana valora positivament l’estat de l’equip i apunta que cada dia l’equip millora.


“L’equip segueix millorant, tenim ritme d’atac i portem el contraatac amb velocitat. Veig que cada dia que passa puja el nivell de l’equip”, explicava Pascual instants després que s'acabés el partit davant el Nordsjalland Handbold, tercer i últim rival del FC Barcelona Borges en aquesta gira danesa.

Partit complet, seguint la línia de la gira

Pel capità i porter del FC Barcelona Borges, David Barrufet, “el partit d’avui ha estat un partit molt complet, com els tres que hem jugat a Dinamarca".

“Totes línies de l’equip estant jugant bé malgrat que encara faltin detalls, l’evolució de l’equip està sent ràpida”, així valorava Barrufet l’estat de l’equip durant la gira.

Una bona defensa, fonamental

fcb-valladolid_x3x.jpgDavid Barrufet ha tingut una actuació molt encertada en el partit d’avui. Però el porter blaugrana no es vol atribuir cap mèrit, sinó que pensa que “és un mèrit de tots. Tothom està treballant i la millora en l’aspecte físic com a resultat del treball ens dóna confiança per afrontar els partits". 

“La defensa aporta seguretat i és fonamental perquè el porter estigui bé. Si estem sincronitzats, defensa i porter, és més fàcil aturar situacions clares”, explicava el capità blaugrana responent a les preguntes que destacaven la seva bona actuació.
foto: arxiu
foto: arxiu
Diumenge cap a Barcelona
Diumenge serà el dia que els blaugranes tornaran cap a Barcelona. Després de l’exitosa experiència en terres daneses, tant a nivell esportiu com de repercussió del Barça Borges, l’handbol blaugrana aterrarà a Barcelona a les 19.00 h i donarà per acabada la gira.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana