22.08.2009 18:10

Victòria amb exhibició ofensiva (24-35)

Gustau Galvache (enviat especial)

El Barça Borges ha finalitzat el tercer i darrer partit d’aquesta gira danesa amb una contundent victòria per 24 a 35. Els blaugranes han fet un partit molt complet a nivell ofensiu, amb gols des de totes les posicions possibles.

Des dels 6 metres, en llançament exterior, al contraatac, de penal i des dels extrems. Així han arribat els gols blaugranes en el partit d’avui, tota una exhibició ofensiva acompanyada d’una defensa que cada dia que passa està més consolidada i que demostra que la feina feta comença a donar resultats.

Fluïdesa ofensiva

Durant aquest primer període una de les claus ha estat la fluïdesa en l’atac blaugrana. La pilota es movia ràpidament pel perímetre i això ha permès trobar els forats necessaris en la defensa danesa perquè Noddesbo pogués marcar 4 gols de forma gairebé consecutiva i provocar 3 accions de 7 metres que ha executat, sense cometre cap errada, Albert Rocas. Posteriorment, Rutenka ha agafat el relleu en la faceta anotadora amb 3 gols.

Només amb el llançament exterior

A la primera part, el Nordsjalland Handbold ha basat la capacitat anotadora en el llançament exterior de dos dels seus homes, Walhlstro i el jove Markussen, nomenat fa pocs dies millor lateral dret del Campionat del Món sub-20. La defensa blaugrana ha tancat molt bé les passades al pivot i els llançaments dels extrems han estat molt ben resolts per Saric.

El blaugranes, en canvi, han acabat aquesta primera part amb un registre excel·lent. Un 100% d’efectivitat en el llançament des dels 7 metres, amb 6 gols de 6 xuts.

Inici fulgurant

La sortida de la segona part ha acabat de decidir el partit. Els blaugranes, lluny de relaxar-se han pitjat l’accelerador i han aconseguit situar-se ràpidament per sobre dels 10 gols en el marcador.

Les penetracions de Nagy, amb l’efectivitat de Tomàs des de l’extrem, combinades amb el llançament de Hansen i el joc dels pivots, han estat les claus de la capacitat anotadora en aquest inici del segon temps.

Per la seva banda, el capità David Barrufet han contribuït en aquesta sortida amb diverses aturades de nivell que demostren el bon estat de forma del capità blaugrana.

Minuts per provar

La resta de la segona part ha servit perquè el FC Barcelona Borges provés més sistemes ofensius i defensius. El tècnic Xavier Pascual han continuat les rotacions a la banqueta que està fent durant aquesta pretemporada per donar oportunitats a tothom i veure l’estat dels seus jugadors.
La fitxa del partit
Nordsjalland Handbold: Cazal, Wahlstro (6),Markussen (5), Hansen (-), Jorgesen (2), Strandgaard (2) i Klitgaard (-) -set inicial- Westphal (p.s.), Quist (1), Slundt (2), Jonassen (-), Poulsen (-), Bramming (3), Marco Fog (3) i Kristjansson (-)

FC Barcelona Borges: Saric, Noddesbo (4), Garabaya (1), Ugalde (-), Hansen (4),Rocas (4) i Nagy (4) -set inicial- Barrufet, (p.s.), Tomàs (4), Igropulo (3), Romero (1), Jernemyr (-) Sarmiento (2), Rutenka (3), Juanín (2), Boldsen (1), Oneto (2) i Corrales (p.s.)

Àrbitres: Nielsen i Lorenzen

Parcials: 3-2 (5’); 5-6 (10’); 7- 10 (15’); 8-11 (20’);10-14 (25`) 10–17 (mitja part); 12-22 (35’) ; 16-26 (40’) ; 18-28 (45’) ; 21-29 (50’) ; 22-31 (55’) ; 24–35 (final).