FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.08.2009 13:56

El blog de Rutenka (IV)

www.fcbarcelona.cat


Quart dia de Siarhei Rutenka a Dinamarca. El lateral del Barça Borges tenia doble sessió d’entrenament. Malgrat unes petites molèsties en un dit, Rutenka va continuar treballant per arribar aviat a un òptim estat de forma.


Després del partit disputat amb el Kolding, el '22' blaugrana comença un nou dia on el treball al gimnàs i a la pista són el fil conductor de la jornada.

“Hola a tothom. Dijous era un dia postpartit. Em vaig llevar cansat, però ho entenc amb la normalitat de la feina. Som a pretemporada i veníem de jugar un partit. Si treballes força, cosa que estem fent tots, és normal que estigués cansat.

A l’entrenament matinal vaig fer treball a la bicicleta estàtica i part del treball de peses. Les molèsties al dit no em permetien agafar bé les coses i per tant no vaig poder desenvolupar la totalitat de les tasques que sí que van fer els meus companys.

Després de l’entrenament vam tornar a l’hotel. Em vaig dutxar i, abans de dinar, un cafè i la tertúlia amb els companys d’equip. Posteriorment una migdiada per recuperar-me una mica i vam sortir cap a Ejby, el lloc on vam entrenar a la tarda.

P8201736.JPGDe l’entrenament de dijous a la  tarda en vaig fer una part important, però no tot. Va ser un entrenament especial pel fet que hi havia un munt de nens i nenes de la població on entrenàvem que ens estaven veient entrenar.

M’agrada que hi hagués gent a l’entrenament, igual que m’agrada jugar en pavellons plens. L’ambient em motiva per jugar a handbol.

Un cop tornats a l’hotel, vaig sopar i posteriorment una mica de xerrada amb els companys comentant temes esportius del dia va ser la meva darrera activitat. Divendres toca llevar-se d’hora ja que anem en autocar a Helsingor.

Demà explicaré com ha anat el viatge i la presa de contacte amb la segona ciutat de la gira per Dinamarca”


Siarhei Rutenka
El blog de Rutenka (IV)

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana