FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

20.08.2009 22:24

Ídols a Dinamarca

Gustau Galvache (enviat especial)


Dinamarca és un país que viu abocat a l’handbol. El Barça Borges és troba aquests dies en unes terres on aquest és el segon esport. En algunes zones concretes, però, la passió per l’handbol és màxima i avui els blaugranes ho han pogut comprovar.


Més de 300 persones, la majoria nens i nenes, han presenciat l’entrenament del Barça Borges a la població d’Ejby, a uns 15 km de Middelfart, lloc on els blaugranes tenen el seu hotel. A Ejby diversos cartells anunciàvem la presència dels blaugranes al seu pavelló.

Els danesos acaparen l’atenció

Com durant tots els dies que el Barça Borges fa que és a Dinamarca, els jugadors danesos han estat els més requerits pels nens danesos. El seus compatriotes que juguen al FC Barcelona són autèntics ídols per a aquests nens i nenes.

P8201747.JPGLes samarretes amb el nom de Mikkel Hansen a l’esquena eren una constant en el pavelló d’Ejby i algun dels nens portaven un llibre que es pot trobar a totes les llibreries de Dinamarca: la biografia de Joachim Boldsen.

Autògrafs, fotografies i més autògrafs

Un cop ha finalitzat la sessió d’entrenament que els tècnics havien programat per a aquesta tarda i que s’ha allargat gairebé dues hores, els nens i nenes han feta seva la pista.

P8201756.JPGDurant mitja hora, els jugadors del Barça Borges han atès les criatures que volien un autògraf i/o una fotografia dels seus ídols. El més sol·licitats eren Noddesbo, Hansen i Boldsen però, com a bons afeccionats a l’handbol que són els danesos, la resta de jugadors blaugranes també han rebut les peticions dels petits d'Ejby .
Ídols a Dinamarca
Adéu Middelfart, hola Helsingor
Dijous a la nit és la darrera a Middelfart del FC Barcelona Borges. Divendres al matí, els blaugranes marxaran cap a Helsingor per fer els darrers entrenaments i disputar dissabte el tercer partit d’aquesta gira danesa davant el Nordsjalland. S’espera una gran expectació per l’arribada del Barça a Helsingor ja que aquesta és la ciutat natal de Boldsen i Hansen.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana