19.08.2009 23:53

Un excel·lent banc de proves (27-31)

Gustau Galvache (enviat especial)

El Barça Borges s’ha emportat un bon triomf davant el KIF Kolding per 27 a 31, l’actual campió danès. Quan la defensa ha funcionat, els blaugranes no han tingut rival, un rival que es tornaran a trobar a la Lliga de Campions.

El partit ha estat un excel•lent banc de proves per a Xavier Pascual i els seus homes. Un rival d’entitat com el KIF Kolding ha permès al FC Barcelona Borges desenvolupar a la pista el treball que ha dut a terme durant aquest dies.

Igualtat fins que ajusten la defensa

La igualtat ha estat la nota dominant de la primera part fins als darrers minuts. El Barça Borges ha anat de menys a més durant els primers trenta minuts de joc.

Els darrers minuts de la primera part han marcat el punt d’inflexió del partit. Els de Pascual han ajustat la seva defensa, cosa que els ha facilitat ràpides transicions i gols fàcils, a la vegada que trencava la fluïdesa en l’atac danès.

I la defensa ha comptat amb un gran aliat a la porteria com David Barrufet. El capità blaugrana ha aturat diversos llançaments, fet que ha esperonat els seus companys.

Època de trobar el punt de qualitat

b-003.jpgXavier Pascual ha presentat un set inicial totalment diferent respecte al del partit davant l’Skjern. El Barça Borges ha començat la primera part amb Romero de central. El jugador basc ha actuat com a organitzador de l’equip i ha anat manant les diverses opcions tàctiques, que, a nivell ofensiu, disposarà el Barça Borges per trencar les defenses rivals.

Aquestes diverses opcions han acabat amb bones opcions de xut per a Rutenka i Igropulo, durant la primera recta del primer periode. La polivalència de la plantilla blaugrana també s’ha notat als 7 metres on Hansen, Romero i Rutenka s’han repartit els llançaments.

Més rotacions i Hansen meravella a casa

A la segona meitat, el Barça Borges ha seguit la línia de la primera part i Xavier Pascual ha provat diverses construccions d’equip i diversos recursos ofensius i defensius.

Quan, ofensivament, l’equip es podia trobar amb més complicacions, ha aparegut Mikkel Hansen. Ha marcat quatre gols gairebé consecutius i ha demostrat un cop més la seva qualitat de llançament.

Però Hansen no ha estat sol a la faceta ofensiva en el segon període. Igropulo i Rutenka l’han acompanyat en el llançament llunyà.
La fitxa del partit

KIF Kolding: Erevik, Sondergaard (3), Carlsson (9),Toft (-),Schnuckel (1), Spellerberg (4) i Jensen (4) -Set inicial- Petersen (p.s.), Toremanovich (-),Nielsen (2),Nicolaisen (-), Scott (3),Enggakel (-) i Oechsler (1)

FC Barcelona Borges: Barrufet, Tomás (-), Ugalde (-), Igropulo (7), Romero (4), Jernemyr (-) i Garabaya (1) -Set inicial- Saric (p.s.), Nagy (-), Sarmiento (-), Rutenka (6), Rocas (1), Noddesbo (2) , Juanín (1), Boldsen (1), Hansen (8),Oneto (-) i Corrales(p.s.)

Àrbitres: Olesen i Ejby

Parcials: 3-4 (5`);5 - 6 (10’); 7-8 (15’); 9-9 (20’);9-13 (25`) 12–16 (mitja part); 15-19 (35’) ; 16-21 (40’) ;19 -22 (45’) ; 21-26 (50’) ; 25-30 (55’) ; 27– 31 (final).