FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

11.08.2009 16:10

Igropulo, sense barreres

Verònica Díez


Constantin Igropulo és l'únic fitxatge 2009/10 que no prové d'un equip Asobal. Canvi de sistema de joc, de cultura i d'idioma, però el rus està superant totes les barreres i la seva adaptació va per bon camí.


Després de gairebé dues setmanes com a blaugrana, Igropulo ha concedit la seva primera entrevista a Barça TV i a la pàgina web del club ( www.fcbarcelona.cat ). Amb un traductor d'excepció, el seu company d'equip Rutenka, el jugador ha explicat com es troba a Barcelona i com veu l'equip abans de començar la temporada.

Com estan sent els primers dies a Barcelona?

2009-08-05_STAGE_FCB_BORGES_EN_ANDORRA_018.JPG“M'encanta ser al FC Barcelona. En aquest equip estic fent coses noves i molt diferents en els entrenaments. A més, els meus companys són molt bons amb mi. Els estic molt agraït perquè estan ajudant-me molt a adaptar-me. Ells entenen que no parlo castellà i s'esforcen per parlar-me en anglès. El millor, però, és que a la pista ens entenem molt bé.”

Quin és el seu objectiu més immediat?

“Estic molt content de ser aquí, en un club com és el FC Barcelona, un dels equips més importants de l'handbol. Però jo he vingut a treballar i a passar-ho bé jugant. Entrenar i jugar per fer un millor equip és el meu objectiu.”

En aquests primers dies està notant moltes diferències entre l'handbol Asobal i el rus?

“La diferència principal entre l'handbol rus i l'espanyol és que a l'Asobal la competició està molt igualada. Hi ha equips de molt nivell. És per això que haurem de treballar molt per no deixar escapar punts, perquè hi ha equips molt bons en aquesta competició.”

Quines opcions li dóna a l'equip aquesta temporada?

2009-08-05_STAGE_FCB_BORGES_EN_ANDORRA_073.JPG“Crec que l'equip està molt compensat i és molt bo. Cada posició està molt ben coberta amb jugadors de talent. De moment no vull fer cap tipus de predicció, però crec que tot sortirà molt bé.”

Compartirà posició amb Nagy. Com van els primers dies al costat d'un jugador de la seva categoria?

“En la posició de lateral dret juguem en Laszlo i jo. Som dos jugadors molt diferents, però crec que això ho podrem utilitzar com a estratègia per saber jugar de manera diferent en cada equip. Jo utilitzo més la força que en Laszlo.”
Igropulo, sense barreres

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Ja coneixia Barcelona
Abans d'incorporar-se a la plantilla del FC Barcelona Borges, Igropulo ja coneixia Barcelona. “Ja coneixia Barcelona. M'agrada molt la ciutat i és també un dels motius pels quals estic aquí. El clima de la ciutat m'agrada i la gent és molt simpàtica. Estic molt content”, explica el blaugrana.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana