FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

06.08.2009 12:02

Sarmiento, com a casa

Gustau Galvache / Verònica Díez


Fa quatre dies es va vestir per primera vegada com a blaugrana, però Sarmiento se sent com a casa. La bona acollida de l'equip i el bon ambient en el vestidor han facilitat la ràpida adaptació del jugador, que assegura que passa un bon moment.


Veient Daniel Sarmiento ningú no diria que fa menys d'una setmana que s'entrena amb el seu nou equip. És cert que amb alguns dels jugadors ha compartit banc dels acusats en jugar a la selecció estatal i que amb la resta d'ells s'hi ha enfrontat en l'Asobal. Malgrat això, el canari explica que aquesta nova experiència ha estat encara més enriquidora, ja que la plantilla blaugrana li ha obert les portes de bat a bat i tot l'equip s'ha encarregat de fer-lo sentir un més des del primer moment.

Les declaracions següents pertanyen a l'entrevista que ha concedit a Barça TV i el web del club (www.fcbarcelona.cat).

Després d'aquests dies de concentració a Ordino, com se sent a l'equip i com està sent el seu procés d'adaptació?

2009-08-05_STAGE_FCB_BORGES_EN_ANDORRA_082.JPG“La veritat és que ha estat molt fàcil. A més de ser un equip grandíssim, crec que hi ha un bon conjunt de bones persones i això sempre es nota. Quan arribes, t'obren les portes, t'ajuden en tot el possible...

Sempre he jugat contra ells, però sempre et queda el dubte de com seran com a companys en el vestidor i en el dia a dia.”

Tothom destaca que és un central amb molt de talent, però a part de talent i qualitat per jugar a handbol, quines altres coses pot aportar a l'equip?

“Crec que un primer any sempre és complicat per a un jugador, més que res per l'adaptació, per fer-se amb el canvi de sistema, de companys, però el que està clar és que jo treballaré molt, amb molta il•lusió, amb moltes ganes. Esportivament intentaré donar el màxim.”

Amb les incorporacions d'aquesta temporada, es parla que l'equip ha fet el salt de qualitat per aspirar a l'Asobal i aspirar al màxim a Europa. Com ho veu, vostè, des de dins?

2009-08-03_ENTRENAMIENTO_FCB_BORGES_004.JPG“Crec que s'ha fitxat molt bé. Potser el menys conegut a Espanya és Igrópulo, però crec que és un jugador jove, físicament molt potent i amb molta qualitat. Saric i Rutenka són jugadors ja contrastats i poca cosa més es pot dir d'ells. Això s'uneix a una gran plantilla que ja hi havia l'any passat i crec que es té qualitat per fer coses bones.”

Què és el que li ha demanat Xavi Pascual com a jugador?

“L'entrenador m'ha dit que, dins del que serà el joc, ell vol que jo jugui com sé. És per això que sóc aquí. Que l'entrenador et digui aquestes paraules et dóna molta confiança i és que, al capdavall, estàs aquí pel que has fet anteriorment i és una bestiesa intentar canviar la manera de jugar. Donar aquest punt de llibertat i de confiança sempre és bo per a un jugador. De moment, estic força còmode i amb moltes ganes.”
Sarmiento, com a casa

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Un club que està per damunt de la resta
Quan arriben jugadors al Barça, sempre es queden amb la sensació que aquest club sempre és més gran del que s'havien imaginat. Vostè també té aquesta sensació o està en procés de conèixer el FC Barcelona?

“Encara estic en procés, però sí que és veritat que al principi, quan véns, notes coses que fan que aquest club estigui per damunt d'altres. Potser són petits detalls, però t'adones que és diferent.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana