FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.08.2009 18:38

Treball sense treva

L’estada que està realitzant el Barça Borges a Ordino està sent una excel·lent posada a punt. Tres sessions diàries d’entrenament desenvolupen els homes de Pascual a terres andorranes. Cursa, peses i entrenament a pista son la base d’aquests dies.


Les atapeïdes jornades del Barça Borges s’inicien a tres quarts de vuit del matí amb la sessió de cursa. A mig mati arriba el treball al gimnàs i per la tarda el treball a la pista complementa la preparació dels blaugranes. A més a més, aquest dimecres l’handbol blaugrana ha realitzat la tradicional trobada amb el mitjans a Ordino.

A ritme de Cold Play

2009-08-05_STAGE_FCB_BORGES_EN_ANDORRA_028.JPGDesprès de la sessió de cursa, els jugadors de Xavier Pascual s’han dirigit al gimnàs. Abans d’iniciar la sessió de peses han realitzat un escalfament a la sala d’aeròbic amb “steps”. La música que sonava en aquest escalfament era tota una “picada d’ullet” per al FC Barcelona.

“Viva la Vida” dels Cold Play, una cançó que roman a la memòria dels barcelonistes lligada amb els èxits de l’equip futbol la passada temporada, era la música triada per aquest escalfament.

Primeres impressions

La jornada d’avui ha tingut de particular l’assistència dels mitjans informatius a Ordino. En primer lloc una roda de premsa amb la presencia del Conseller de turisme i esports del Comú d’Ordino, el Sr. Bartomeu Gabriel, l’entrenador blaugrana Xavier Pascual i els jugadors del Barça Borges, Rutenka, Tomas, Romero i David Barrufet.

Durant aquesta roda de premsa, Pascual ha declarat que “Les noves incorporacions amb els jugadors que ja teníem fan que tinguem un planter extraordinari.”

Pascual no ha oblidat la passada temporada, en què segons ell: “la feina que vam desenvolupar té molt valor. Érem conscients que podíem estar un graó per sota durant la passada temporada, però el treball que està fent tothom i la confiança en la feina de l’equip pot canviar les dinàmiques anteriors. Per mi som millor equip que l’any passat.”

Víctor Tomás s’incorpora al grup

Qui ha arribat avui a Ordino ha estat l’extrem blaugrana Víctor Tomás. Tomás va patir una amigdalitis amb un procès febril que ha aconsellat que guardes repòs a casa fins avui: “El coll em molestava però el pitjor era la febre que em va deixar KO. El dimarts ja em vaig sentir bé i ara ja he pogut venir aquí que ja tenia ganes de començar a entrenar.”

Romero, apunt

2009-08-05_STAGE_FCB_BORGES_EN_ANDORRA_046.JPGQui s’ha mostrat en molt bona forma en aquest retorn a la feina ha estat Iker Romero. El lateral blaugrana, que ha pogut gaudir d’un estiu de sense competició desprès de tres temporades seguides sense gairebé descans, ha comentat que: “ Personalment em trobo molt bé. Després de dos mesos i mig de vacances estic bé. Ja portava tres anys sense descans i aquest temps em va venir bé per descansar el colze i el genoll.” A més el de Vitòria ha assegurat: “Veig l’equip molt il·lusionat i amb moltes ganes. Físicament estem tots molt bé.”
Treball sense treva
Conejero, nou membre de la comissió esportiva
Qui va ser durant 12 anys president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Conejero, és nou membre de la comissió esportiva de l’handbol blaugrana. Sota la direcció de Jaume Ferrer, directiu responsable de la secció, Jaume Conejero col•laborarà en les diverses activitats institucionals de la secció.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana