FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

04.08.2009 18:01

La pilota fa acte de presència

www.fcbarcelona.cat


Els primers dies de pretemporada de l’handbol estan marcats per l’obligada càrrega física que els jugadors del Barça Borges han de suportar. No obstant això, el cos tècnic ha volgut incorporar ben aviat el treball amb pilota.


No és habitual que això passi el primer dia després del retorn a la feina. La càrrega de treball és intensa en les primeres sessions, però conscients que el calendari no dóna gaire marge de maniobra, Pascual i el seu ajudant, Toni Rubiella, han decidit que els entrenaments de tarda siguin una mica atípics.

Combinació de treballs

La duresa dels primers dies després de vacances queda compensada quan la pilota substitueix per uns instants la carrera contínua, les proves de força i resistència o el treball muscular.

23-03-09_ENTRENADORES_BALONMANO_10.jpgAixí ho explica a Barça TV i www.fcbarcelona.cat el segon entrenador del conjunt blaugrana: “D’aquí a cinc setmanes tenim el primer compromís oficial, la Supercopa, i per tant hem de combinar el treball físic amb el treball amb pilota”. Amb tot, Rubiella matisa que es tracta “d’un treball diferent” del que es fa durant els mesos de competició.

Contents amb l’estat de forma

La mà dreta de Xavi Pascual es mostra satisfet per l’estat físic en què ha arribat la plantilla i assegura que “psicològicament és positiu” que la pilota comenci a fer “acte de presència”, perquè “els jugadors són els primers que saben que aquestes setmanes els toca patir”.
La pilota fa acte de presència
Barcelona... i Dinamarca
La plantilla del Barça Borges torna divendres a la Ciutat Comtal procedent d’Ordino (Andorra), on una temporada més du a terme l’‘stage’ de pretemporada. La setmana que ve l’equip treballarà a Barcelona i posteriorment, del 17 al 23 d’agost, l’equip es desplaçarà a Dinamarca, on jugarà els primers amistosos.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana