FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

03.08.2009 13:09

Bateries carregades

Verònica Díez


L'equip d'handbol del FC Barcelona ha aparcat les tovalloles i els banyadors estiuencs per tornar a la feina aquest mateix dilluns. Els dos mesos de vacances han anat bé als blaugranes, que han tornat a la feina amb les piles ben carregades.


El 16 de maig passat el Barça Borges va afrontar el seu últim compromís de la temporada 2008/09 davant el Teucro al Palau. Ara, en el mateix escenari, els homes de Xavi Pascual preparen els nous reptes d'aquest any. Proves mèdiques, testos físics, carrera, foto oficial i concentració a Ordino (Andorra) han completat el calendari matinal dels blaugranes. La nota especial l'han protagonitzat les quatre noves incorporacions a l'equip (Rutenka, Sarment, Igrópulo i Saric).

L'única absència ha estat la de Víctor Tomàs, que pateix amigdalitis i fins dimecres no podrà incorporar-se al treball del grup.

Amb ganes de començar la competició

2009-08-03_ENTRENAMIENTO_FCB_BORGES_002.JPGHa passat molt poc temps des que va finalitzar la campanya passada, però els jugadors de Xavi Pascual ja tenen ganes de tornar a competir al màxim nivell. “Tenim ganes d'entrenar i jugar”, assegura Jesper Noddesbo, que a més comenta: “Aquest any ho volem guanyar tot; ara, és difícil tornar després de dos mesos de vacances, però les ganes d'entrenar ens fan més fàcil la tornada.” Per part seva, el tècnic blaugrana explica: “Avui els he vist molt bé a tots. Espero continuar veient-los així i millor, però es veia els jugadors amb ganes i amb ànsies per començar.”

La setmana més dura

Per a Juanín García, aquesta serà la setmana més dura dins de la preparació de la temporada. Els blaugranes estaran a Ordino concentrats fins divendres vinent i durant aquests dies alternaran el treball físic matinal amb la incorporació dels exercicis amb pilota a la tarda. El jugador lleonès afirma: “Això no ha fet re més que començar. Aquesta setmana és la més dura de l'any. Hem de posar-nos una altra vegada en forma i anar a poc a poc entrant tots en l'equip.”

El mateix Juanín assevera que les aspiracions aquest any són màximes. “Després de no guanyar la Lliga en tres anys, crec que guanyar-la es converteix en el nostre principal objectiu aquesta temporada. A Europa volem fer un bon paper també, ja que aquests anys ha estat difícil estar en les fases més importants”, assegura l'extrem esquerre.

Un gran primer dia

2009-08-03_ENTRENAMIENTO_FCB_BORGES_011.JPGEls quatre fitxatges nous per a aquesta temporada han tingut la primera presa de contacte amb la resta dels seus companys aquest dilluns. Rutenka, Igrópulo, Saric i Sarment s'han vestit i entrenat per primera vegada com a blaugranes. La primera línia canària exposa: “El primer contacte ha estat molt bo. La veritat és que tots hem tingut una bona rebuda. Tenim moltes ganes de començar, jugar i demostrar que tenim un equip per optar a tot.”
Bateries carregades
Els deures ben fets
Malgrat estar dos mesos lluny del Palau, els jugadors del Barça Borges no s'han quedat de braços plegats aquest estiu i han seguit al peu de la lletra les indicacions marcades pel seu preparador físic, Toni Rubiella, per arribar a Barcelona amb una bona condició física. "Nosaltres dividim l'estiu en dues parts. El mes de juny és de descans perquè el jugador ha de recuperar-se d'una temporada molt intensa. El juliol s'ha de treballar sobretot l'aspecte físic per no passar-ho malament en la tornada a la feina.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana