FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.07.2009 14:52

Tot preparant el material

Meritxell Infante


Els jugadors del Barça Borges apuren els últims dies de vacances abans de tornar a la pretemporada. Però el material ja comença a arribar i en Sebastià Salas s’encarrega de preparar-lo per quan arribi l’equip.


El Barça Borges és el primer equip de les seccions blaugrana que començarà la pretemporada aquest any, el dia 3 d’agost. És per això que en Sebastià Salas, fisioterapeuta i encarregat del material de l’equip d’handbol, s’afanya aquests dies per preparar tot l’equipament que els homes de Xavi Pascual faran servir durant la temporada 2009/2010.

Arriben les primeres caixes

220709_Material_Handbol_3.jpgEl material va arribant en diferents partides. Les primeres caixes han portat les maletes, bosses i necessers, imprescindibles per als nombrosos desplaçaments que els blaugranes fan durant la temporada. També ha arribat la roba interior, com els mitjons i els pantalons. Enguany torna a canviar els colors de les equipacions. Si la temporada anterior els tècnics es diferenciaven dels jugadors per vestir de color marró, aquesta nova temporada tots aniran de blau marí.

Pendents de les samarretes

L’últim a arribar serà el material que ha hagut de passar per estampació. Es tracta del més preuat de tot, les samarretes, tant d’entrenament com de partit, i els pantalons de joc. A més de posar el nom i el número del jugador, cal incloure el logotip dels patrocinadors, Borges, com a principal, i Llet Nostra.
Tot preparant el material
Els tècnics, uns dies abans
Si en Sebas és el primer que torna a la feina per preparar el material, els següents seran els membres de l’‘staff’ tècnic. Toni Rubiella, com a preparador físic, i el metge Josep Antoni Gutiérrez prepararan una setmana abans de començar la pretemporada el plàning de feina de l’equip en les primeres setmanes. Xavi Pascual també es reincorporarà uns dies abans que els seus jugadors.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana