FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.07.2009 15:38

Pascual: “Rutenka és espectacular”

Meritxell Infante


El tècnic del Barça Borges, Xavi Pascual, està molt satisfet amb la nova incorporació blaugrana. Segons Pascual, l’equip fa un salt de qualitat amb un jugador espectacular, que ve a sumar dins una plantilla ja ben reforçada.


Tot i que encara està de vacances i no ha començat la feina de pretemporada, Xavi Pascual va assistir a la presentació de l’últim fitxatge del Barça Borges, Siarhei Rutenka. En declaracions a Barça TV i el lloc web del club, el tècnic blaugrana va mostrar la seva satisfacció pel reforç de luxe que ha fet l’equip. “És un jugador espectacular amb qui fem un salt de qualitat important dins la bona plantilla que tenim. Ens permet posar-nos al màxim nivell europeu i estatal per lluitar per tots els títols”, afirma Pascual.

Ràpida entesa entre tècnic i jugador

Pascual va fer el primer contacte amb Siarhei Rutenka un dia abans de la presentació, al vestidor del Palau. Jugador i entrenador van intercanviar les primeres impressions i van entendre’s de seguida. “Demostra moltes ganes de guanyar”, assegura Pasqui. “Quan un jugador mostra ganes de guanyar és fàcil que s’acobli a un bloc que ja de per si dóna un rendiment més que acceptable”, afegeix.

Potenciar el lateral esquerre

img_918g.jpgGran rival dels blaugranes com a jugador del Ciudad Real, “és un jugador que sempre ens ha donat molts maldecaps”: “És molt difícil d’aturar tant a la primera línia com al pivot, molt perillós en atac”, explica Pascual. La intenció del tècnic blaugrana és respectar, a priori, la seva posició natural: “L’hem fitxat pensant a posar més empenta en el lateral esquerre. Crec que és la posició que millor hi va. Però pot jugar de central i de pivot. La seva polivalència ens permetrà més rotació.”

És ben evident que el nou jugador blaugrana té un potencial eminentment ofensiu, però Pascual no es tanca a fer altres proves amb ell. “Mirarem de treure suc en l’aspecte defensiu. En els últims anys només ha jugat en atac. Hem de valorar si defensivament també ens pot ajudar, que espero que sí”, explica Pascual.
Pascual: “Rutenka és espectacular”
Plantilla reforçada
Amb aquesta quarta incorporació, que es suma a les de Sarmiento, Saric i Igropulo, la plantilla del Barça Borges ha quedat ben reforçada. Pascual afirma: “Juntament amb els altres reforços tenim una plantilla important. Rutenka ha de ser una de les persones cridades a estirar el carro.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana