FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.07.2009 14:07

“Hem fitxat el millor jugador del món”

Meritxell Infante


Després de signar per quatre temporades, Siarhei Rutenka ha estat presentat com a nou jugador del Barça Borges davant els mitjans. El secretari tècnic Enric Masip s’ha referit a ell com “el millor jugador del món”, el pas endavant que necessitaven.


La Sala de Premsa del Camp Nou ha estat l’escenari de la presentació de l’últim fitxatge del Barça Borges, el lateral Siarhei Rutenka . Acompanyat de Jaume Ferrer, vicepresident i responsable de la secció, i d’Enric Masip, secretari tècnic, Rutenka ha fet la seva primera presa de contacte amb els mitjans.

El cop d’efecte

2009-07-16_PRESENTACION_RUTENKA_07.jpgMasip no ha dubtat a presentar Rutenka com “el millor jugador del món”. “Ha estat dificultós, però és el cop d’efecte que necessitaven”, afirma el secretari tècnic. Amb la seva incorporació, la plantilla s’equilibra respecte a la resta d’equips a Europa, però Masip també ha advertit que el jugador “no ha de tenir la pressió de fer 12 gols per partit”, sinó aportar el seu esforç i la seva qualitat a l’equip.

“Un fitxatge de l’esforç i el treball”

2009-07-16_FIRMA_RUTENKA_01.jpgEl vicepresident del FC Barcelona i responsable de l’handbol, Jaume Ferrer, ha afirmat que Rutenka “és el pas endavant que necessitava l’equip.” “Hem seguit la demanda de la secretaria tècnica. És un fitxatge de l’esforç i el treball, no és un fitxatge galàctic”, ha dit Ferrer, preguntat pels periodistes.

Rutenka s’ha mostrat molt agraït pel tracte que ha rebut des que ha arribat a Barcelona per part del club. Ara només li falta trobar-se amb qui seran els seus nous companys, amb qui espera crear “un bon ambient al vestidor que ens faci guanyar títols”.

“Hem fitxat el millor jugador del món”
Debut contra Ciudad Real
Rutenka s’ha mostrat professional i compromès amb el seu nou club. Un dels seus primers partits com a blaugrana serà contra el seu exequip. Serà el 6 de setembre, a la Supercopa davant el Ciudad Real. El jugador ha expressat que això “són coses de l’esport” i que espera “quedar com a amics fora del camp” amb els seus antics companys, però sobre la pista farà tot el possible per guanyar".

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana