FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.07.2009 20:26

Rutenka: primeres hores com a blaugrana

Gustau Galvache


Siarhei Rutenka està vivint amb intensitat les primeres hores com a jugador del FC Barcelona Borges. Des de l’arribada el dimarts a la nit a Barcelona, el nou jugador blaugrana ha viscut un munt d’esdeveniments.


Cap a les onze de la nit de dimarts aterrava a Barcelona provinent de Minsk, la seva ciutat natal, Siarhei Rutenka . Allà l’esperaven el secretari tècnic d l’handbol blaugrana, Enric Masip, i Salvador Canals, delegat del Barça Borges. No va perdre el somriure, malgrat la pèrdua de la maleta, i es va fer les primeres fotografies amb els aficionats blaugranes que hi havia a la T1 de l’aeroport de Barcelona.

Coneixedor de la ciutat

Rutenka_sol.jpgA banda de les vegades que ha visitat Barcelona per disputar partits amb els equips en què ha jugat, Rutenka tenia preparada una petita sorpresa. “Tinc família a Barcelona, la germana de la meva dona viu aquí fa anys i havia visitat la ciutat amb anterioritat”, explicava després de sortir de la terminal de l’aeroport.

Era tard i no havia sopat. Un sopar al Port Olímpic de la ciutat i de cap a l’hotel a descansar, ja que a primera hora havia de passar la revisió mèdica.

Revisió mèdica i primeres presentacions

Puntualment, a quarts de nou del matí, Rutenka arribava a la recepció de l’hotel per anar cap a l’Hospital de Barcelona per realitzar la primera part de la revisió mèdica necessària abans d’oficialitzar el seu fitxatge. Les proves efectuades a l’hospital i als serveis mèdics blaugrana han estat positives i el jugador s’ha dirigit cap al Palau.

Al Palau s’ha trobat amb Xavier Pascual, entrenador del FC Barcelona Borges, i dins del vestidor han xerrat de manera distesa i Rutenka ha tingut el primer contacte amb el seu nou entrenador.

rutenka_presi.jpgDesprés de la trobada amb Xavier Pascual, Rutenka ha conegut Joan Laporta a la zona d’oficines del club. Allà, per espai d’un quart d’hora, ha pogut conèixer el president del FC Barcelona, que s’ha mostrat “molt content per la incorporació de Rutenka”.

rutenka_i_ferrer.jpgAbans de dinar, Siarhei Rutenka ha conegut el vicepresident del club i màxim responsable de la secció d’handbol, Jaume Ferrer. Amb ell i altres membres de la secció ha compartit taula en un hotel de Barcelona.

La rutina dels nous jugadors

Una de les primeres coses que fan els nous jugadors que s’incorporen a qualsevol dels equips del club és buscar casa. Rutenka ha dedicat a aquesta activitat les primeres hores de la tarda de dimecres.

Posteriorment ha estat entrevistat per Barça TV, en una entrevista que es podrà veure al canal del FC Barcelona dijous que ve.
Foto: Miguel Ruíz
Foto: Miguel Ruíz
Dijous, també amb activitat
Dijous també es presenta amb activitat per al nou primera línia blaugrana. Rutenka signarà el contracte que el vincularà amb el Barça Borges durant els propers quatre anys. Posteriorment, a les 12.30 h a la sala de premsa del Camp Nou, tindrà lloc la presentació del nou jugador de l’handbol blaugrana.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana