15.06.2010 15:57

Colònia repetirà a la Final a Quatre

Meritxell Infante

La ciutat de Colònia tornarà a ser la seu de la final a Quatre de la Lliga de Campions d’handbol. El Barça Borges lluitarà per tornar-ho a provar la propera temporada al Lanxess Arena.

La primera Final a Quatre de l’handbol, disputada aquesta temporada a Colònia, va resultar tot un èxit de participació. Gairebé 20.000 persones van gaudir del millor handbol europeu i l’EHF ha tornat a confiar en aquesta ciutat alemanya per a la propera edició de la competició. El Lanxess Arena tornarà a acollir els quatre millors equips d’Europa els dies 28 i 29 de maig de 2011.

El sorteig, el 22 de juny

El Barça Borges, que va arribar a la final i va perdre contra el Kiel (36-34) , tornarà a lluitar per ser-hi. L’equip de Xavi Pascual és un dels representants de la Lliga Asobal classificats per participar a la propera Lliga de Campions, juntament amb Ciudad Real i Valladolid. Els blaugranes evitaran aquests dos equips en el sorteig de la primera fase, que se celebrarà el 22 de juny a Viena.
Els equips convidats
Quatre equips europeus han estat inclosos a la prèvia de la Lliga de Campions mitjançant invitació. L’Ademar, com a representant de la Lliga Asobal, s’enfrontarà al Rhein-Neckar Lowen alemany, el Bjerringbro Silkeborg danès i al Gorenje Velenje eslovè del 3 al 5 de setembre per una plaça a la primera fase de la màxima competició.