14.06.2010 10:32

Encaminats cap al Mundial 2011

Tots els blaugranes que disputen el Premundial van sumar victòria amb les seves seleccions. Espanya es va imposar per la mínima contra Portugal, mentre que Dinamarca i Rússia van superar amb comoditat els seus rivals.

La selecció espanyola va aconseguir una victòria ajustada contra Portugal (26-27) a Lisboa, en l’anada del play-off de classificació per al Mundial de Suècia 2011. Els portuguesos van portar la iniciativa al principi del partit. En el minut 14, un gol de Víctor Tomás posava per primera vegada els de Valero Rivera per davant en el marcador (6-7). Al descans, la igualtat era total (14-14) i la lluita equilibrada va continuar a la segona part, però la selecció estatal va fer valer la seva superioritat, tot i que per només un gol.

El nou fitxatge blaugrana, Raúl Entrerríos amb quatre gols, va col•laborar amb les seves penetracions en la defensa portuguesa, amb els mateixos gols que Víctor Tomás. El màxim golejador, però, va ser un altre blaugrana, Juanín García, amb set dianes.

Noddesbo, cinc gols

2009-11-21_FCB_BORGES_-_VARDAR_PRO_SKOPJE_010.jpgD’altra banda, Dinamarca es va imposar a Suïssa per 32 a 27. Jesper Noddesbo, que ha tornat a la selecció danesa després de perdre’s l’Europeu d’aquest any. El pivot blaugrana va contribuir a la victòria de la seva selecció amb cinc gols, mentre que el fins ara blaugrana Mikkel Hansen en va fer vuit.

Rússia també es va imposar en el seu partit a Romania (28-32), tot i que el blaugrana Igropulo no va jugar en aquesta ocasió.