FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.06.2010 13:46

La nit de Barrufet, a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous a la nit David Barrufet serà el protagonista de la graella de programació de Barça TV. A les 22 h s’estrenarà el reportatge titulat "Barrufet, l’últim mite del Dream Team" i a continuació s’entrevistarà l’històric porter de l’handbol.


El reportatge i l’entrevista s’emetran dins el programa ‘La nit del Lloro’, que serà un monogràfic dedicat al porter més llorejat de la història de l’handbol. David Barrufet deixa la porteria sent un referent del Barça i de l’handbol mundial i Barça TV li dedicarà el prime time de la programació d’aquest dijous.

"Barrufet, l’últim mite del Dream Team’’

L’equip del programa Porta 104 ha elaborat un reportatge especial per repassar la trajectòria i la grandesa de David Barrufet, des dels seus inicis, a l’Escola Sagrada Família d’Horta de Barcelona, fins al seu últim partit, a la recent Final a Quatre de Colònia. És un document únic en què hi han participat persones molt properes a l’irrepetible porter del Barça Borges.

Jugadors, familiars i amics

_GPF7237.jpgTothom ha volgut col·laborar en aquest reportatge. Entrenadors com ara Valero Rivera, Xavi Pascual o Juan Carlos Pastor; companys del Barça i de la selecció, com són Demetrio Lozano o José Javier Hombrados; els mítics components del Dream Team (Enric Masip, Xavi O’Callaghan, Mateo Garralda, Tomas Svensson, Rafa Guijosa, Antonio Carlos Ortega i Andrei Xepkin); exjugadors històrics de la secció d’handbol com ara Juan de la Puente, Òscar Grau i Joan Sagalés; el seu mestre a la porteria, Lorenzo Rico; amics com, per exemple, Iñaki Urdangarin, Fernando Barbeito, Toni Rubiella o José Antonio Montero; i, per descomptat, la família, representada pels seus pares, la seva dona i els seus fills.

El mateix David Barrufet és el fil conductor del programa. De la seva mà es repassen les vivències i els escenaris clau de la seva vida esportiva i personal: la casa dels pares, l’escola, el Palau Blaugrana, el Museu, la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, etc.

Entrevista per cloure la nit

Després de l’emissió del reportatge, que Barrufet veurà al plató de ‘La nit del Lloro’, la periodista Cristina Collado li farà una entrevista en profunditat per comentar alguns dels aspectes que s’apunten al programa i compartir les sensacions de Barrufet després de la seva retirada, quan falten pocs dies perquè faci els 40 anys.
La nit de Barrufet, a Barça TV

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Reemissions del reportatge
El reportatge "Barrufet, l’últim mite del Dream Team”, que té una durada de 37 minuts, s’estrenarà aquest dijous a les 22 h i es podrà tornar a veure durant els pròxims dies en diferents franges horàries. Les primeres reemissions seran aquest divendres a les 20.15 h i aquest dissabte a les 23 h.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana