FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.06.2010 22:36

Quatre blaugranes al Premundial

ww.fcbarcelona.cat


La fase de classificació per al Mundial de Suècia 2011 suposarà un parèntesi en les vacances de quatre jugadors del Barça Borges. Espanya i Rússia compten amb participació blaugrana al Premundial.


Mentre la resta de companys ja han acabat la temporada, quatre jugadors del Barça Borges encara hauran de disputar dos partits més. Es tracta dels intenacionals que han estat convocats per les seves respectives seleccions per disputar la fase de classificació per al Mundial de Suècia.

Juanín, Tomás i Garabaya, amb Espanya

Valero Rivera ha fet pública la llista de convocats per al doble enfrontament que Espanya ha de disputar amb Portugal. Del Barça Borges, hi participaran tres jugadors: els extrems Juanín García, Víctor Tomás i el pivot Rubén Garabaya, que la propera temporada jugarà al Naturhouse La Rioja. Els jugadors estan convocats per dilluns 7 de juny a Guadalajara, on s’entrenaran abans de viatjar a Lisboa per disputar el primer partit el diumenge 13 de juny. La tornada es jugarà el 19 de juny a Guadalajara.
Quatre blaugranes al Premundial
Igropulo, amb Rússia
L’extrem blaugrana Konstantin Igropulo també disputa la fase de classificació per al Mundial. Rússia s’enfrontarà amb Romania el 13 i el 18 de juny per una plaça a la cita mundialista.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana