29.05.2010 21:03

El Kiel, un gran rival per a una gran final

Els alemanys s´han desfet en un partit molt intens del Ciudad Real per 29 a 27. D´aquesta manera, els manxecs no podran defensar el títol de campions d´Europa. Barça i Kiel jugaran la final aquest diumenge a les 18:00 hores

A diferència del Barça Borges – Txehovskie, el partit entre alemanys i espanyols ha estat igualadíssim. A la primera part ha dominat el Ciudad Real, que ha disposat d´un avantatge màxim de 15 a 12 amb el qual s´ha arribat al descans. A la represa, el Kiel ha fet valer el factor públic i, gràcies a l´encert de Jicha, primer ha igualat el partit a 20 i, després, s´ha escapat al marcador fins la victòria final.

La final de la Lliga Europea serà el tercer duel entre el Barça Borges i el Kiel. A la fase de grups es van enfrontar i els resulatst van ser sorprenents: els alemanys es van imposar al Palau per 27 a 30 i els blaugrana els van tornar la cortesia jornades després quan van guanyar a domicili per 30 a 32. Aquest diumenge la pista neutral del Lanxess Arena de Colònia assistirà al desempat.
Mikkel Hansen a la pista del Kiel / Foto: Arxiu FCB