FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

29.05.2010 10:55

El blog de Danjel Saric (II)

www.fcbarcelona.cat


El porter bosnià del FC Barcelona Borges segueix amb la seva cita diària en el seu blog a www.fcbarcelona.cat durant aquesta Final a Quatre d’handbol, i avui explica quines són les seves sensacions en la prèvia de les semifinals.


El número 12 ja està preparat per a la semifinal de la Champions d’handbol que comença aquest dissabte a les 15.30 h davant el Txehovskie Medvedi. Per al porter del FC Barcelona Borges, una de les grans qualitats que té el Barça, a banda del talent del conjunt, “és el gran bloc humà que tenim”.

Aquí comença la segona part del blog de Danjel Saric:

“Avui divendres ha estat un dia on s’ha respirat l’ambient de la Final a Quatre. Des del matí, amb tots els equips ja aquí, he començat a veure gent de l’handbol, i els primers actes i el retrobament amb amics han estat la tònica del dia.

Hem continuat amb la nostra rutina de dinar a les 11.30 h per arribar totalment adaptats a dissabte. Desprès del dinar ha tingut lloc una trobada amb els mitjans. Del nostre equip hi hem anat el Víctor Tomás i jo i hem atès tothom que ens ho ha demanat. Malgrat que sóc un home reservat, aquests actes els afronto amb professionalitat i amb ganes de transmetre als nostres seguidors la il·lusió que tenim dins l’equip.

A les 15.00 h hem fet el darrer entrenament d’equip abans de les semifinal. No ha estat gaire llarg, però ha servit per repassar els darrers detalls de cara al partit de dissabte. Em sento molt confiat amb l’equip, crec que la preparació ha estat excel·lent i que estem a prop d’aconseguir el nostre objectiu, però cal actuar amb humilitat i prudència i pensar en el partit de dissabte. Ja tindrem temps per pensar més endavant.

A la tarda ens hem posat tots el vestit i la corbata i hem assistit com a convidats a la Gala de l’EHF, on han presentat el nou trofeu de la Champions d’handbol, un trofeu que, tant de bo, el puguem aixecar. Sense temps per a més, el dia, després de sopar, ja s’ha acabat.

Demà, avui per vosaltres, arriba el primer repte. M’agradaria que tots els que ens seguiu, tant a Colònia com a Barcelona, com des d’on sigui, ens doneu el vostre suport per a la semifinal. Entre tots junts, de ben segur que podem arribar a la final.”


Fins demà!!!!

Danjel Saric

>El blog de Danjel Saric (I) 

Foto: EHF.
Foto: EHF.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana