FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

28.05.2010 21:46

Colònia es vesteix de gala

Cristina Collado (enviada especial)


Per uns moments els jugadors han deixat a l’armari els xandalls per vestir-se de gala i celebrar els quatre equips conjunts la presentació oficial de la Final a Quatre de Colònia.


La gala oficial de l’EHF ha tingut lloc a l'Sports and Olimpia Museum, a la vora del riu Rin, al centre de Colònia. Al voltant de les 20.00 h han arribat els quatre autocars dels equips amb les seves primeres plantilles. Els primers a desfilar enmig dels flashos i dels aplaudiments dels assistents al sopar de gala han estat els russos, encapçalats pel seu entrenador Vladimir Maximov.

L’ha seguit el FC Barcelona Borges, que s’ha presentat amb la seva primera plantilla –només s’han quedat a l’hotel els quatre jugadors júniors traslladats fins a Colònia. El Ciudad Real i el Kiel han tancat la desfilada.

Es descobreix el nou trofeu

L’inici de la gala ha tingut un clar protagonista. Ha estat el nou trofeu de l’EHF, que ha vist la llum avui per primera vegada. Es tracta d’una figura d’un braç alçada amb una pilota d’handbol a la mà, dissenyada per l’escultor austríac Robert Gaar. El primer a tocar aquest nou trofeu ha estat l’exjugador del Kiel i ara ambaixador de la F4 Stephan Lovgren.

Barrufet i Hombrados, supersticiosos

El trofeu ha quedat col·locat enmig de la tarima i l'han envoltat quatre representants de cada equip: David Barrufet pel Barça, José Javier Hombrados, pel Ciudad Real, Alexey Kamanin pel Txekhov i Marcus Ahlm pel Kiel. Només aquest últim s’ha atrevit a tocar el trofeu de la Final Four, els altres tres no han volgut. El presentador de la gala ha demanat a Barrufet que provés si el trofeu cremava –perquè en la presentació han fet veure que l’estaven acabant de soldar-, però el capità del Barça ha dit que no s’ha de tocar un trofeu abans de temps.

Aquest és el nou trofeu de la Final a Quatre
Aquest és el nou trofeu de la Final a Quatre
Joan Oliver, present a la gala
En espera de confirmar-se si dissabte vindran alguns directius del FC Barcelona, el màxim representant del club aquest divendres a Colònia ha estat Joan Oliver, el director general corporatiu. Oliver ha saludat els jugadors i el cos tècnic quan han baixar de l’autocar i els ha acompanyat durant la gala.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana