FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.05.2010 18:14

Entrenament per ajustar detalls

Gustau Galvache (enviat especial)


El FC Barcelona Borges s’ha entrenat aquesta tarda, en una sessió de més d’una hora, en un pavelló als afores de Colònia. Els homes de Pascual han treballat exhaustivament per preparar el partit de semifinals davant el Txehovskie Medvedi


I és que l’objectiu dels entrenaments és arribar a la semifinal de dissabte en el millor estat de forma i conèixer fil per randa les virtuts i defectes de l’equip rus, entrenat per Vladimir Maximov. Un equip que fa pocs dies es va proclamar campió de la Lliga russa.

Xerrada i conceptes tàctics

P5272006.JPGL’entrenament d’aquesta tarda s’ha iniciat amb la xerrada de l’entrenador al grup per repassar diversos conceptes a tenir en compte davant dels russos. Posteriorment s’ha iniciat l’escalfament.

Un cop finalitzada la part inicial de l’entrenament, dividida en una part general i en l’escalfament específic per als porters, Pascual i els altres tècnics han treballat amb els jugadors els diversos conceptes tàctics a desenvolupar durant la semifinal.

Que tothom es trobi còmode

Aquest és l’objectiu de l’EHF, Federació Europea d’Handbol, durant aquesta Final a Quatre. El repte de jugar i organitzar aquesta competició és molt gran per tothom. Pels equips que la juguen com per l’entitat organitzadora.

Un dels detalls que l’organització ha tingut present, ha estat el de retolar l’autobús de cada equip amb el seu nom i l’escut que el representa.

P5271997.JPGSi el FC Barcelona ha estat el primer d’arribar a Colònia, durant aquesta tarda ho han fet la resta dels equips. El Ciudad Real, a l’hora de dinar, i, posteriorment, el Kiel i el Txehov han arribat a la ciutat alemanya.
El Barça Borges abans de començar l'entrenament d'aquesta tarda. Foto: FCB
El Barça Borges abans de començar l'entrenament d'aquesta tarda. Foto: FCB
Colònia, bolcada amb la Final a Quatre
La ciutat alemanya està bolcada amb aquest esdeveniment del món de l’handbol. La primera vegada que la Champions d’handbol es decideix en el format F4, la publicitat de l'esdeveniment està present en la majoria dels racons de la ciutat.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana