FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.05.2010 13:05

El Barça Borges ja és a Colònia

Gustau Galvache


L’handbol blaugrana ja ha arribat a Colònia, ciutat seu de la Final a Quatre de la Champions, després de tres dies a la veïna ciutat de Bonn, on ha realitzat un ‘stage’ preparatori de la cita d’aquest cap de setmana.


Els homes entrenats per Xavier Pascual han arribat a Colònia a les 11.30 h del matí en autocar. Enrere queden tres dies a Bonn, on l’equip ha pogut treballar amb tranquil•litat i preparar la semifinal de dissabte contra el Txekhovskie rus.

Canvi d’hàbits

Un dels objectius dels tècnics del FC Barcelona Borges, avançant la sortida de l’equip a dilluns passat, era habituar els jugadors a un horari de joc poc usual com és el de dissabte. Els blaugranes jugaran la primera semifinal de Final a Quatre a les 15.30 h, fet que comporta un canvi de rutina.

Aquest canvi de rutina s’exemplifica en els horaris dels àpats. De bon matí a Bonn els jugadors han pres cafè, te i alguna pasta i han sortit cap a Colònia. Temps just de deixar les bosses a l’habitació i a tres quarts de dotze els membres de l’expedició blaugrana tornaven a seure a taula per fer el que s’anomena ‘brunch’.

‘Brunch’, per començar

Equip_fent_el_brunch.JPGUn ‘brunch’ és una combinació entre esmorzar i dinar. Aquest terme anglès s’utilitza per designar els menjars que es realitzen a mig matí i que són combinacions dels dos àpats.

Jugar a les 15.30 h ha suposat que els barcelonistes hagin de fer aquest tipus d’àpat, ja que l’adaptació a l’horari de joc suposa menjar en hores poc habituals.

“No és un problema per a nosaltres”, explicava l’extrem blaugrana Juanín García. Pel de Lleó “és una cosa més de preparar una Final a Quatre i ho acceptem així, mengem de gust i així arribem bé a l’hora de l’entrenament”.

Entrenament i berenar per continuar

Un altre fet que ajuda a l’adaptació a l’horari de joc és l’horari d’entrenament. El FC Barcelona Borges s’està entrenant aquest dies a Alemanya a les 15.00 h per habituar els jugadors a l’horari de joc de dissabte.

Un cop els jugadors tornin de l’entrenament, els espera un berenar a l’hotel de concentració. Aquesta vegada serà cap a quarts de sis, en un horari no tan fora del comú.

A l’hora de sopar l’horari s’ajusta més a la rutina de l’equip i tornaran a seure a taula a dos quarts de nou, fet bastant usual en tots els desplaçaments europeus del FC Barcelona Borges.
L'staff tècnic del Barça Borges, a l'hotel de concentració de Colònia. (Fotos: Gustau Galvache)
L'staff tècnic del Barça Borges, a l'hotel de concentració de Colònia. (Fotos: Gustau Galvache)
Plàning per a divendres
Divendres arrenquen els actes oficials de la Final a Quatre de Colònia i aquestes seran les activitats en què participaran els membres del FC Barcelona Borges:

11.00 h Roda de premsa oficial amb Xavier Pascual i Xavier O’Callaghan

13.00 h Signatura del llibre d’honor de la ciutat amb Xavier O’Callaghan

13.30 h Trobada amb els mitjans amb Víctor Tomás, Daniel Saric i Xavier Pascual

15.00 h Entrenament del FC Barcelona Borges

19.00 h Gala EHF, presència de tot l’equip


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana