FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.05.2010 10:26

O’Callaghan: “Un rival sense pressió és més perillós”

www.fcbarcelona.cat


Xavi O’Callaghan reconeix que el Barça Borges va tenir “sort en el sorteig” de la F4 però assegura que el fet d’evitar Kiel i Ciudad Real “no vol dir que el rival sigui fàcil”. “El Txehovskie no té pressió i ja ha eliminat el Montpellier”, recorda.


El responsable de la secció va passar pel programa de Barça TV ‘El club respon’, on va analitzar la cita de Colònia del cap de setmana vinent. Aparer seu, “el Barça sempre és favorit, però el nivell de la fase final és molt alt i serà molt complicat”. Oca assegura: “Tot és possible, si juguem molt bé tenim opcions”.

Txekhovskie_1.jpgBen cert és que pràcticament ningú comptava amb el Txehovskie per arribar a la Final a Quatre, però els russos “han estat capaços d’eliminar el Montpellier; arriben sense pressió, sense cap obligació, i això els fa més perillosos perquè jugaran més tranquils”.

La constància, clau

Què ha de fer el Barça Borges per imposar-se? Segons O’Callaghan, “l’equip ha d’estar molt consistent, jugar concentrat els 60 minuts”. I és que en una cita d’aquestes característiques, “encara que juguis brillant uns minuts, si després decaus ho acabes pagant”. El més important, segons el responsable de l’handbol blaugrana, és “tenir la gent rodada, amb confiança i ser constant”.

oca_a_ecr.jpg“El vestidor està molt il·lusionat per poder disputar la primera F4 de la història”, desvetlla O’Callaghan, que destaca la seu, el Lanxess Arena , amb capacitat per a més de 19.500 persones. “Més que, per exemple, el pavelló que va acollir la F4 de l’Eurolliga”.

Un esdeveniment més global

Des del seu vessant institucional, O’Callaghan celebra el canvi de format de la fase final. “Abans es jugava amb el format d’anada i tornada. Ara són quatre equips que es juguen el títol en un cap de setmana i això fa que sigui un esdeveniment més global, més espectacular i que genera més atenció”.
Xavi O'Callaghan, al programa 'El club respon' de Barça TV
Xavi O'Callaghan, al programa 'El club respon' de Barça TV
Sorpresos i agraïts
Des del FC Barcelona s’ha mostrat la satisfacció per la resposta del públic blaugrana. Més de 500 persones han adquirit localitats per als partits de la F4. “En handbol és una xifra molt important, perquè no tenim tradició en cites com aquesta. Cal valorar-ho moltíssim”, ha expressat O’Callaghan.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana