FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

24.05.2010 19:22

De camí a la il•lusió de la Final a Quatre

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona viatja aquest dilluns cap a terres alemanyes per preparar el darrer i potser el més il•lusionant repte que se l’hi planteja aquesta temporada: La Final a Quatre. Els blaugranes s’estaran a Bonn abans d’arribar a Colònia


I és que Xavi Pascual ha decidit realitzar una petita estada amb el seus homes de cara afrontar la semifinal europea davant el Txehovskie rus. El FC Barcelona Borges es concentrarà a la ciutat de Bonn fins dijous al matí. Des d’allà es desplaçaran cap a Colònia per finalitzar la preparació de cara a la Final a Quatre.

Adaptació a l’horari de joc

Un dels motius que ha fet traslladar-se a Alemanya dies abans de l’inici de la competició ha estat, a més a més de treballar amb tranquil•litat, adaptar-se a l’horari de joc.

2010-02-04_ENTRENO_23.JPGBarça i Txehov disputaran el partit de semifinals a les 15.30 del dissabte dia 29 maig. Jugar en aquest horari suposa que els jugadors hagin de dinar a les 11.00 h, fet que provoca un canvi d’hàbits a la rutina habitual dels jugadors.

És per aquest motiu que el FC Barcelona Borges entrenarà dimarts i dimecres a les 15.00 h a Bonn. Un cop arribin a Colònia, el dijous dia 28, repetiran aquesta rutina, és a dir, s’exercitaran a partir de les 15.00 h.

Extens programa a Colònia

2010-02-04_ENTRENO_17.JPGDivendres s’iniciarà el programa d’actes oficials de la Final a Quatre. Pel matí el tècnic Xavier Pascual atendrà els mitjans de comunicació a la roda de premsa oficial de la competició. Posteriorment tindrà lloc una trobada amb els representants dels diferents mitjans a l’hotel de concentració i, a les 15.00 h, l’equip s’entrenarà.

A la tarda els jugadors assistiran a la Gala de l’EHF, on es presentarà el nou trofeu de la competició i ja descansaran fins el dissabte, quan tindrà lloc la disputa de la primera semifinal de la F4 d’handbol.
Saric, davant l'autocar del FC Barcelona. Foto: Arxiu-FCB
Saric, davant l'autocar del FC Barcelona. Foto: Arxiu-FCB
Entrenament, berenar i vol
Abans d’anar cap a Alemanya, els homes de Pascual s’han entrenat per espai d’una hora i mitja al Palau. Posteriorment han berenat plegats, ja que l’arribada a Bonn està prevista per les 22.30 h, i han sortit en autocar cap a l’Aeroport del Prat.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana