FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

24.05.2010 16:47

Dimarts, recollida d’entrades per a la F4

www.fcbarcelona.cat


A partir de dimarts i també dimecres, els socis i aficionats blaugrana que hagin adquirit els abonaments per la Final a Quatre d’handbol de Colònia podran recollir-los a les taquilles del club. Amb les entrades, cada aficionat rebrà una samarreta.


Els abonaments estaran a les taquilles del club, amb horari d’atenció al públic des de les 9.30 h fins a les 13.30 h i de les 15.30 h fins a les 18.00 h. Tots els socis i aficionats rebran, a banda del seu abonament per la Final a Quatre d’handbol, una rèplica de la samarreta del FC Barcelona Borges amb l’objectiu de vestir Colònia de color blaugrana.

També a Colònia

En el cas de no poder recollir els abonaments a Barcelona, el club disposarà d’un punt per poder recollir les entrades a la ciutat alemanya i, a la vegada, resoldre els dubtes que pugin tenir tots aquells que viatgin a Colònia.

El punt d’informació i lliurament d’entrades serà a l’Hotel Mondial am Dom Cologne, Kyrt-Hackenberg-Platz 1 de Colònia, i estarà obert el dissabte 29 de maig des de les 10.00 h fins a les 12.00 h.
La samarreta que rebran els aficionats que viatgin a Colònia. Foto: FCB
La samarreta que rebran els aficionats que viatgin a Colònia. Foto: FCB
Telèfon d’informació
En cas tenir qualsevol consulta durant la Final a Quatre, el club posa a disposició de l’afició del FC Barcelona el següent número de telèfon: 34.609.961.683.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana