FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

20.05.2010 17:35

Llet Nostra, un any més

www.fcbarcelona.cat


El patrocinador oficial de la secció d’handbol, Llet Nostra, ha renovat el seu patrocini per un any més. Serà la sisena temporada que aquesta cooperativa del sector làctic dóna suport a l’equip blaugrana.


La temporada 2005/06, Llet Nostra va signar un acord de patrocini amb la secció d’handbol. Des d’aleshores, la cooperativa lletera ha anat consolidant any rere any el seu suport a l’equip blaugrana. Com a patrocinador oficial de la secció, Llet Nostra continuarà una temporada més amb el FC Barcelona, en principi fins el juny del 2011.

El president de Llet Nostra, Xavier Tubert, ha manifestat la seva satisfacció per continuar el seu vincle amb el Barça. "Hem trobat amb el Barça  valors compartits com ara l’esforç, l'exigència, l'emprenedoria la defensa de la cultura, l’esport, la llengua i les tradicions de la societat catalana", afirma Tubert. "Tota la relació ha estat sempre basada en la mútua confiança."

Present als pantalons i la samarreta

Aquest acord preveu drets d’associació i accions de publicitat, màrqueting relacional i hospitalitat. L’equip d’handbol lluirà un any més el logotip de Llet Nostra a la part del darrere de la samarreta de joc i a la part davantera del pantaló. La cooperativa del sector làctic també patrocina el Torneig Llet Nostra, una competició d’handbol infantil que s’organitza al Nadal a les instal·lacions del FC Barcelona.
Llet Nostra, un any més
Llet Nostra, referent a Catalunya
Llet Nostra és la marca impulsada per Llet de Catalunya SL per liderar el mercat de llet líquida al nostre país. Creada el 2003 per les principals cooperatives catalanes, Llet Nostra s’ha convertit en el referent industrial del sector lleter català i en l’única marca de llet líquida a Catalunya que controla directament tot el procés, des de la granja fins al consumidor.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana