FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.05.2010 18:30

Barrufet, candidat al Premi Príncep d’Astúries

www.fcbarcelona.cat


L’Asobal i la RFEBM presentaran de forma conjunta la candidatura de David Barrufet al premi Príncep d’Astúries 2010 de l’esport. El capità del Barça Borges, que finalitza la seva carrera aquesta temporada, posseeix una trajectòria insuperable.


David Barrufet va tancar dissabte la seva trajectòria a la Lliga Asobal a la pista del CAI Aragó (27-30)  i ja prepara la Final a Quatre de Colònia, que podria ser el gran colofó a la seva carrera. Des que va anunciar la seva retirada no ha parat de rebre reconeixements, com la insígnia d’or i brillants de la Real Federació Espanyola d’Handbol. Aquest organisme s’ha unit a l’Asobal per presentar el porter blaugrana com a candidat al Premi Príncep d’Astúries de l’Esport 2010, en reconeixement a la seva trajectòria.

Exemplaritat i transcendència

Els Premis Príncep d’Astúries tenen per objecte premiar la màxima exemplaritat i que la seva trajectòria tingui reconeguda transcendència internacional. Aquests requisits encaixen a la perfecció amb David Barrufet, després de 21 anys de carrera professional a l’equip d’handbol del Barça i un total de 71 títols al seu palmarès, un rècord del tot inigualable. A nivell de seleccions també compta amb un historial de renom, amb dues medalles olímpiques, un campionat del món i quatre medalles a l’Europeu.
Barrufet, candidat al Premi Príncep d’Astúries
L’elecció, al setembre
El Príncep d’Astúries de l’Esport el decideix un jurat especialitzat que es reuneix al mes de setembre. L’entrega de premis es realitza a l'’octubre al Teatre Campoamor d’Oviedo.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana