15.05.2010 20:05

El darrer triomf de Barru a l'Asobal (27-30)

El capità del Barça Borges, David Barrufet, ha jugat el darrer minut i 24 segons de l’últim partit de la Lliga Asobal de la temporada 2009/10. Barru ha acabat encaixant un gol, el 27-30, amb què s’ha tancat el partit a la pista del CAI.

El primer equip d’handbol ha sumat la victòria 27 a la pista del CAI Aragó. El triomf per 27-30 ha comptat amb la presència de David Barrufet a la pista en el tram final de l’enfrontament. Barru ha jugat l’últim minut i 24 segons. Sergio Ruiz ha tingut l’’honor’ de marcar-li el darrer gol de la seva trajectòria professional a la Lliga Asobal.

D’altra banda, el Barça Borges tenia poca cosa en joc. Segon de la Lliga, els blaugranes ja pensen en la Final a Quatre de Colònia. El CAI, en canvi, exhauria les seves cartes per buscar una plaça europea, que no ha pogut ser.

Arrencada visitant i reacció local

Tot i que els blaugranes han començat molt forts, aprofitant la cita per preparar la F4, els aragonesos han sabut retallar els primers avantatges de sis gols per situar-se a només dos (9-11), amb Sorli i Cartón de primeres figures. Algunes badades han ajudat a la reacció del CAI. Però els de Xavi Pascual han tornat a obrir escletxa al descans (10-15).

Mateix guió en el segon temps

Els blaugranes han buscat trencar el partit en començar el segon període. Amb una sortida forta, igual que al començament del matx, el Barça Borges ha arribat a guanyar de set gols (11-18), però les exclusions han ajudat el CAI a apropar-se en el marcador.

Sergio Ruiz ha marcat el 21-22 a 13 minuts del final. Però aquí hi ha hagut un altre punt d’inflexió. La qualitat blaugrana ha aparegut en el tram final. Amb un Saric sobri i la reacció visitant conduïda per Rutenka i Juanín, el Barça Borges ha sabut mantenir les distàncies i jugar amb el rellotge.

En el 28’36” del final, David Barrufet ha sortit a la pista. Oneto ha marcat el 26-30 i en el darrer atac Ruiz ha tingut l’’honor’ de marcar el 27-30 al capità blaugrana i tancar el marcador.

CAI ARAGÓ, 27
FC BARCELONA BORGES, 30

CAI Aragó (10+17):
Malumbres, Stankovic (5), Grebenar (2), Ruiz (3), Cartón (7), Arrhenius (1), Stojanovic (-) –set inicial– Hernández (ps), Sorli (4), Larsson (2), Sifre (-), Lamadrid (3), Koch-Hansen (-), Postigo (-).

FC Barcelona Borges (15+15): Saric, Juanín (6), Tomás (3), Sarmiento (2), Rutenka (3), Oneto (3), Igropulo (1) –set inicial– Barrufet (ps), Noddesbo (2), Romero (3), Jernemyr (-), Boldsen (-), Hansen (4), Rocas (2).

Parcials (cada cinc minuts):
0-3, 3-5, 3-8, 8-10, 9-12, 10-15 (descans), 12-19, 15-21, 18-21, 22-25, 24-27, 27-30 (final).

Àrbitres: Rodríguez Murcia i Muro San José.