FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

07.05.2010 16:25

Últim partit de Barrufet al Palau

Meritxell Infante


Per a David Barrufet, el partit contra el Naturhouse La Rioja tindrà un significat especial. El capità blaugrana juga el seu últim partit al Palau i espera acomiadar-se amb una victòria que li deixi un bon record de la seva trajectòria blaugrana.


El tècnic Xavi Pascual té clar que el partit contra el Naturhouse La Rioja s’ha de guanyar. Tot i que ja no està en joc la Lliga, l’equip ha de mantenir el bon nivell competitiu per a la Final a Quatre de Colònia. Però, sobretot, dissabte a les 19 h el Palau ha de donar el comiat que es mereix a David Barrufet, que hi juga el seu últim partit. “Crec que es mereix que se l’acomiadi com el que ha estat, un jugador que porta molts anys al Palau”, afirma Pascual. “El millor homenatge seria treure un bon resultat, perquè sempre quedarà”, afegeix.

Espera un moment emotiu

QM3D0267.jpgAmb l’equip conjurat, Barrufet vivia les hores prèvies amb el somriure als llavis i amb ganes de viure el moment. “Serà emotiu, un dia molt especial”, explica Barrufet. “Jugar l’últim partit de casa es molt especial, són molts anys al Palau, molts dies venint a entrenar, i serà amb la meva gent, amb el meu públic i la meva família”, assegura el capità blaugrana.

Pensant en Colònia

Barrufet espera gaudir del moment i agrair a tota l’afició el suport de tants anys. Per sort, encara li queden més partits per disputar, sobretot la Final a Quatre de Colònia. “Encara em quedaran almenys dos partits, esperem que siguin tres i puguem arribar a la final. Estem molt il•lusionats amb el gran objectiu de la temporada”, afegeix.

Pensant en la seva relació futura amb el Palau, Barrufet afirma que el seu lloc serà a la grada. “Vindré com a aficionat i prou, hi deixo molts amics i els vindré a animar.”
Últim partit de Barrufet al Palau
La convocatòria
Xavi Pascual encara no pot comptar amb Cristian Ugalde per entrar a l’equip. Per a aquest partit, el tècnic blaugrana donarà descans a Hansen, Oneto i Lozano.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana