FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.05.2010 23:34

Pascual: “Els volem a tots en forma”

www.fcbarcelona.cat


Xavier Pascual ha plantejat el partit davant el BM Torrevella amb la vista posada a la Final a Quatre. Ha rotat diversos jugadors del primer equip per “no perdre la línia en els partits que resten abans de la Final a Quatre”


Un cop el BM Ciudad Real s’ha proclamat campió de l’Asobal, el FC Barcelona Borges centra el seu objectiu en la màxima competició europea. Fins a aquella data l’objectiu del preparador blaugrana és “Mantenir i millorar el nivell de joc i que els jugadors arribin en el millor estat de forma possible.”

El llançament clau

El partit davant el Torrevella l’eficàcia ofensiva del llançament blaugrana ha marcat el ritme del partit. Per Pascual “Hem estat be a l’inici del partit, però en els moments de la primera part que no hem encertat de cara a porteria, ells ho han aprofitat.”

“No és que estiguéssim fent malament el treball ofensiu, sinó que llançaments clars no han entrat” explica el tècnic barcelonista.

Per Pascual: “Defensivament hem tingut molts bon minuts i en Gonzalo Pérez de Vargas ha cobert be la porteria”

Eficàcia i Hansen destacat

A la segona meitat “ha augmentat el nostre encert en el llançament” explica Pascual. Pel tècnic del FC Barcelona Borges “aquesta ha estat la clau de la victòria i que l’equip ha jugat un partit seriós.”

Pascual també ha volgut destacar el treball de Mikkel Hansen “que ha jugat d’extrem, una posició no gaire habitual per ell, i ha esta molt efectiu de cara a porteria”
Foto: Arxiu-FCB
Foto: Arxiu-FCB
Dissabte, darrer partit al Palau de David Barrufet
Dissabte a les 19.00 h i davant el Naturhouse La Rioja, David Barrufet jugarà el seu darrer partit com a jugador del FC Barcelona al Palau Blaugrana. Aquest partit culminarà una tarda blaugrana al Palau ja que a les 16.30 h. el FC Barcelona Sorli Discau jugarà davant el C.P. Vic, en un partit decisiu per la consecució del títol de l’OK Liga.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana