05.05.2010 22:22

Decideixen a la segona part (25-32)

El Barça Borges s’ha imposat per 7 gols al BM Torrevella, en un partit en els que els blaugranes s’han distanciat al mig de la segona part. Malgrat la mínima transcedència en la classificació del partit, els de Pascual han mantingut el nivell.

Les rotacions eren presents en aquest partit de l’Asobal. Sense Barrufet, Noddesbo, Tomas, Juanín García i Iker Romero, el FC Barcelona afrontava aquest partit com una preparació més de cara a la Final a Quatre de Colònia, sense perdre la intensitat i el bon joc que ha demostrat en aquests darrers mesos.

Inici fulgurant i reacció local

El FC Barcelona Borges ha iniciat el partit amb la màxima concentració i efectivitat en les seves accions. Bona defensa i sortida en contraatac l’han bastat als homes de Pascual per obtenir els primers avantatges en el marcador. De la ma de Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria i l’encert ofensiu del juvenil Ariño, els blaugranes s’ha distanciat per 4 a 9 en el minut 13.

2010-02-06_FCB_BORGES_-_FRIGORIFICOS_MORRAZO_004.jpgEl BM Torrevella ha demanat temps mort i sembla que els hi ha estat profitós. El Barça Borges ha perdut algunes pilotes en atac, fet que ha possibilitat els contraatacs dels de Torrevella amb un Cuartero molt encertat de cara a porteria amb 6 gols. Malgrat que el Torrevella no es trobava còmode en atac podia anotar amb la seva velocitat i un gol de Matias els posava 13 a 12 per davant en el marcador a manca de poc més d’un minut per a la fi de la primera part.

Cinc minuts trenquen el partit

Malgrat a l’inici de la segona part el BM Torrevella ha contiat dominant el marcador. En el minut 6 del segon temps els alacantins dominaven per 17 a 16 però en cinc minuts ha arribat la reacció blaugrana. Amb la contribució ofensiva a la segona part de Rutenka amb 6 gols, Rocas amb 6 gols i especialment Hansen amb 7 gols, els blaugranes han possibilitat trencar el partit entre els minuts 10 i 15 de la segona part amb un parcial de 0 a 5.

roscas_kiel.JPGA partir d’aquell moment la resistència dels de Torrevella ha anat a la baixa. El FC Barcelona havia ajustat les seves accions defensives i ofensives i amb serietat a l’atac i contundència a la defensa han aconseguit emportar-se un partit que ha estat més dur del que a l’inici es podia esperar.

Segona plaça pel FC Barcelona Borges

La victòria del BM Ciudad Real per 23 a 19 davant el BM Valladolid ha suposat que els manxecs és proclamin campions de l’Asobal aquesta temporada. El FC Barcelona Borges finalitzarà segon a la classificació i els dos darrers partits dels blaugranes davant el Naturhouse La Rioja del proper dissabte al Palau i la darrera jornada davant el CAI Aragó a Saragossa no faran variar la posició dels blaugranes

BM TORREVELLA, 25
FC BARCELONA BORGES, 32

BM Torrevella
(13+12): Pejanovic; Jiménez (1), Val (1), Rochel (-), Pellitero (1), Cuartero (11) i Vukas (3) -set inicial- Ezequiel (p.s.), S.Simonet (3), D.Simonet (-), González (2), López (-), Ancizu (1) i Matías (2)

FC Barcelona Borges (13+19): Pérez de Vargas; Garabaya (4), Sarmiento (3), Rutenka (6), Rocas (6), Ariño (3) i Igropulo (2) - set inicial- Saric (p.s.), Lozano (-), Nagy (1), Jernemyr (-), Boldsen (-), Hansen (7) i Oneto (-)

Parcials: 0-3, 4-5,4-9, 8-11, 11-12 i 13-13 mitja part; 16-15, 18-18, 19-24, 20-28, 23-30 i 25-32

Àrbitres: Ruíz González i Zapico Fernández.

Exclusions: Val (min 18 i 38) pel BM Torrevella i Oneto (min 14), Garabaya (min 48) i Jernemyr (min 52) pel FC Barcelona Borges