FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

04.05.2010 16:18

Pascual: “El Txekhovskie mereix el màxim respecte”

Meritxell Infante


El Barça Borges ha rebut amb prudència el resultat del sorteig de semifinals de la Final a Quatre. El Txekhovskie Medvedi és un equip desconegut però, com adverteix Xavi Pascual, això no significa que sigui més assequible.


Els blaugranes han conegut qui seria el seu rival a les semifinals de la Lliga de Campions abans de començar l’últim entrenament abans de viatjar a Torrevella per disputar la 28a jornada de Lliga Asobal (dimecres, 20.45 h). Però tot i que el Txekhovskie Medvedi és el rival amb menys nom dels quatre finalistes, el tècnic Xavi Pascual adverteix que el rus és un equip prou desconegut per sorprendre.

“Queda clar que si descartem el Kiel per ser rival alemany, i el Ciudad Real per ser rival espanyol, només ens queda el Txekhov. Però hem de saber qui és”, apunta Xavi Pascual. “És un equip que desconeixem i per això creiem que és assequible, però mereix el màxim respecte”, afegeix Pascual, que recorda que els russos han estat capaços d’eliminar a quarts el Montpeller de Karabatic.

Una defensa diferent

Txekhovskie.jpgXavi Pascual ha destacat la qualitat del rival rus. “És un molt bon equip, que juga molt de memòria i té les coses molt clares. És molt repetitiu en el joc, fa tres o quatre coses però les fa molt bé”, explica el tècnic blaugrana. El que més crida l’atenció d’aquest equip és el seu sistema defensiu. “Fan 5-1 estrany, perquè el seu avançat és un extrem esquerre petit, Dibirov, i crea molts problemes a la circulació de la pilota. Estem davant una defensa complicada perquè no ens trobem equips similars”, comenta Pascual.

Kiel, un favorit relatiu

El fet que que la Final a Quatre se celebri a Alemanya fa que el Kiel parteixi com a favorit pel fet de jugar a casa. Pascual admet aquest favoritisme, però també recorda que el Barça ha guanyat tant a la pista del Kiel com a les del Zagreb i el Veszprém. “Si hem aconseguit això, podem guanyar a Colònia davant qualsevol equip. Amb tot el respecte, tenen el factor pista però no tenen cap gol abans de començar. Qui guanyi serà qui s’ho hagi merescut més”, sentencia el tècnic blaugrana.

Mantenir el nivell fins a Colònia

Encara falten 25 dies per a la Final a Quatre de Colònia i només queden tres jornades de Lliga Asobal. Un cop finalitzada la competició domèstica, els blaugranes tindran quinze dies per preparar la semifinal. “És difícil saber com arribarem de forces, perquè costa mantenir a aquestes alçades un nivell competitiu i pensar que a final de mes tornarem a estar igual”, opina Pascual. “Hem de repartir molt bé la dinàmica, les càrregues d’entrenament. Els partits que ens queden a la Lliga no suposen un nivell d’exigència emocional. Intentarem que això no afecti”, conclou.
Pascual: “El Txekhovskie mereix el màxim respecte”
Igropulo, contra el seu exequip
Per a Konstantin Igropulo serà un partit especial, ja que s’enfronta al seu club de formació, on hi va jugar fins a la temporada passada i amb els companys i l’entrenador que té a la selecció. “Serà un partit dur i difícil per a tots dos”, explica Igropulo. “El Barça té més experiència a aquest nivell, però Txekhov va carregat d’il•lusió perquè ara estan jugant a un bon nivell i amb la motivació al màxim”, afirma el jugador rus del Barça.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana