FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.04.2010 22:36

O’Callaghan: “M’he sentit realitzat”

www.fcbarcelona.cat


Xavi O’Callaghan ha viscut una jornada molt especial. Tant o més del que s’havia imaginat. Veure tanta gent amb què ha conviscut i conviu en el món de l’handbol ha posat a prova la capacitat de contenció d’un home 100% blaugrana.


“M’he sentit realitzat. El fet de tenir a tothom allà per acomiadar-me i tenir la samarreta al Palau per mi era molt especial.” Amb aquestes paraules un cofoi Xavi O’Callaghan ha descrit els seus sentiments després d’una jornada emocionant.

“He estat molt còmode, he pogut gaudir del moment. La gent que ho ha preparat sabia quines tecles tocar per fer-me sentir bé. Ha estat un dia molt especial.

“És el millor final possible d’una carrera esportiva. No es pot demanar acabar millor. Guardaré un bon record per sempre i segur que no s’esborrarà.”

“Veure el meu fill sortir amb la pilota ha estat complicat d’aguantar, però no ha tingut vergonya i ha estat un moment genial. La família, la meva dona i tothom et dóna molta confiança en els moments difícils. No puc demanar res més a la meva família.”

“Els meus companys, el retrobament ha estat genial. Alguns han vingut de molt lluny i és un detall que guardaré amb molta estima.”

Els seus companys

Enric Masip, secretari tècnic FCB Borges

“En primer lloc ha estat molt emotiu, i en segon, encara ha estat més maco per la victòria avui de l’equip”.

“El fet de vestir la samarreta que són els teus colors, de Catalunya, això ho sent el Xavi i ho sentim molts, i la teva samarreta penjada allà dalt del Palau traspassa les fronteres del que és ser un esportista normal i corrent. Passaran 100 anys i el número 4 del Xavi encara estarà allà, i això és una gran satisfacció”.

Rafa Guijosa, exjugador Dream Team

2010-04-25_HOMENAJE_OCALLAGHAN_008.jpg"Estem tots molt emocionats, tots, i m'imagino que serà inoblidable una retirada així. Hi ha hagut moments molt bonics amb tots a nivell esportiu però això ha estat molt especial, molt merescut."

Andrei Xepkin, exjugador Dream Team

"Aquest homenatge és més que merescut, per tota la seva carrera ... Xavi va començar a les categories inferiors, va acabar guanyant els títols de l'època més important que ha tingut la secció, i també, s'ha quedat al club. És home del club i home de la secció, i un grandíssim company i ha estat un plaer compartir vestidor amb ell."

Josep Seguer, el descobridor

“Sí, em sento orgullós d’haver-lo trobat. He tingut molta sort a la vida d’haver descobert aquest, i també d’haver descobert d’altres.”

Xesco Espar, ex entrenador secció handbol

“Jo era l’entrenador del juvenil i vam organitzar un partit per veure’l jugar, i als 10 minuts ja vaig dir “l’hem de fitxar”. Era una màquina i de seguida el vam tenir. Com a jugador és molt generós, molt humil, molt implicat en l’equip, un encant de jugador.”

Valero Rivera, ex entrenador Dream Team

“Totalment merescut, sempre ha demostrat ser un jugador d’equip, volent millorar cada dia. Sempre va rendir molt bé i s’ho mereix per la seva dedicació, per la seva professionalitat, per la seva forma de ser i per tot el que ha donat al Barça en 19 anys, des de que arribar.”

O'Callaghan, amb tots els que l'han acompanyat en un dia pel record (Fotos: Àlex Caparrós)
O'Callaghan, amb tots els que l'han acompanyat en un dia pel record (Fotos: Àlex Caparrós)
Agraïments per sempre
Xavi O’Callaghan no ha parat d’agrair a tothom el gest cap a ell, el fet de ser al seu homenatge. Però el dorsal 4 del mític Dream Team d’handbol ha volgut destacar alguns noms: “Estic agraït, per sempre agraït, al Josep Seguer i al Miquel Amorós i al Joan Just de l’escola. Són molt importants i els he d’agrair tot el que han fet per mi.”Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana