FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.04.2010 20:56

El 4 d’O’Callaghan ja toca el cel del Palau

Llorenç Tarrés


Després del gran partit europeu del Barça, Xavi O’Callaghan ha rebut un merescut homenatge per la seva trajectòria al club. El seu dorsal número 4 ja penja al sostre del Palau, després d’un acte senzill però ple d’emotivitat.


Ni una ànima de les que han donat suport al Barça Borges contra el Veszprém ( 33-27 ) s'ha volgut perdre l’epíleg d’un partit per recordar. Un dels grans artífexs del Dream Team, el crac silenciós, el jugador que tot entrenador vol tenir al seu equip, una de les ànimes d’aquell vestidor i ara home de club, Xavi O’Callaghan, ha rebut el reconeixement de tot l’handbol blaugrana.

El grup celta Di Alan i els ballarins BCN Celtic Caos, en honor als seus orígens irlandesos, han acompanyat la sortida a pista de l’homenatjat. O’Callaghan ha mantingut la compostura com bonament ha pogut.

Després d’un vídeo amb imatges de la seva etapa de jugador, O’Callaghan s'ha vist acompanyat de tots els jugadors de l’actual Barça Borges i de grans noms de l’handbol blaugrana. Grau, Masip, Guijosa, Ortega, Svensson, Solberg, Barbeito, Xepkin, Serrano, entre molts d’altres, no han faltat a la cita.

Suport de la família

2010-04-25_HOMENAJE_OCALLAGHAN_004.JPGEl periodista Ricard Torquemada, conductor de l’acte, ha donat entrada al fill gran de l’Oca, en Pau, que ha pronunciat un “T’estimo, pare” que ha posat la pell de gallina a tothom i li ha fe entrega d’una pilota firmada per tots els components del Dream Team. La dona de Xavi O’Callaghan, Laia, amb la Noa en braços, la seva filla de dos mesos, han acompanyat l’exjugador blaugrana, que ha vist com era el seu germà David qui descobria la samarreta amb el 4 brillant amb llum pròpia al costat de les de Grau, Masip, Urdangarín i Sagalés.

El torn de paraules ha descobert un O’Callaghan emocionat però sobretot agraït. "No us podeu imaginar com em sento d'orgullós", ha començat dient. Ha tingut paraules de record cap a Xesco Espar -"vas creure en mi abans que jo mateix i això no s'oblida"- i Valero Rivera, dos dels entrenadors que més l’han marcat en la seva carrera, i cap al president Joan Laporta. També ha agrait la feina dels companys i el suport del públic del Palau, una gent blaugrana que li ha dedicat l’ovació de la tarda. Xavi O’Callaghan ha acabat fent la volta d’honor. Ja és un mite blaugrana.
Moment en què en David O'Callaghan descobreix el dorsal número 4. Fotos: Àlex Caparrós.
Moment en què en David O'Callaghan descobreix el dorsal número 4. Fotos: Àlex Caparrós.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Refrigeri a la sala París
Un cop finalitzat l’acte, tots els protagonistes, amb Xavi O’Callaghan com a principal convidat, han tancat la jornada a la Sala París, on han compartit l’emotivitat de la jornada amb més tranquil•litat i lluny dels focus i de les càmeres. Ha estat un senzill final de festa per un dia que no s’oblidarà.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana