FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.04.2010 12:11

Ugalde, fractura de clavícula

www.fcbarcelona.cat


L’extrem Cristian Ugalde es va fer una fractura a la clavícula esquerra durant el partit a la pista del Pilotes Posada. El període de recuperació previst és de sis setmanes, per la qual cosa es podria perdre el que queda de temporada.


Faltava un segon per finalitzar la primera part del partit entre Barça Borges i Octavio Pilotes Posada (25-34). Barrufet llança la pilota en contraatac per a Ugalde, l’extrem blaugrana salta per agafar-la i xoca amb el porter rival. “Vaig notar el contacte amb el porter quan estava a l’aire. Vaig caure a terra amb tot el pes sobre l’espatlla i això em va provocar la fractura de clavícula”, explica Ugalde a la seva arribada a Barcelona.

Optimista amb la recuperació

Tot i que el període de baixa previst és de sis setmanes i es podria perdre el que queda de temporada, Ugalde és optimista: “El doctor espera que pugui arribar a temps, que del que em podria haver passat amb aquesta caiguda, és el millor. Ara vull recuperar-me i estar al màxim per a la Final a Quatre si hi arribem”.
Ugalde, fractura de clavícula
Pendents de Víctor Tomás
Víctor Tomás també va tenir un fort cop a l’espatlla dreta durant el partit. L’extrem blaugrana estarà en observació fins dijous per comprovar com es recupera del cop, però de moment és dubte fins diumenge.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana