FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.04.2010 21:37

Pascual: "Ha estat un Valladolid duríssim"

Verònica Díez


Com un partit duríssim davant el mateix Valladolid de cada any qualifica el partit d'aquest dissabte l'entrenador del Barça Borges Xavi Pascual. "Ha estat un Valladolid duríssim que ha anat a ratxes, però estem contents amb el resultat."


Segons el tècnic blaugrana les exclusions en contra del conjunt blaugrana han marcat una mica la dinàmica del partit i han ajudat a l'equip local ha retallar distàncies en el marcador. Tot i això, tant ell com Juanín García coincideixen a definir el Valladolid com un equip de nivell i que sempre posa les coses difícils.

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Borges

"Hem sortit molt bé, hem trencat el marcador i el pitjor ha estat que hem tingut certes exclusions que han fet que el Valladolid s'enganxés al partit. El Barça ha respost bé, amb tranquil·litat i, malgrat les nombroses exclusions que hi ha hagut en el segon temps, hem mantingut el cap fred i hem pogut guanyar."

"Durant la primera part hem estat molt seriosos. Sempre és difícil mantenir un nivell tan alt durant tot el partit. També hem fet canvis i els jugadors que entren a la pista necessiten el seu temps per agafar ritme. D'altra banda, crec que algunes pèrdues rares de pilota els ha facilitat les coses al nostre rival."

"Ha estat un Valladolid duríssim que, com sempre, ha anat a ratxes, però estem contents amb el resultat. És un rival molt dur i que sempre sap posar les coses difícils."

"Dimarts ens enfrontem a l'Octavio Pilotes Posada i mai se sap el que pot passar. Ells es juguen el descens i aquests equips sembla que no poden fer mal, però gairebé sempre són els que pitjor t'ho fan passar. "

"Dilluns ens entrenarem i dimarts tenim un altre partit. Són les coses del calendari, però som professionals i estem acostumats a aquest tipus de situacions. A més, l'equip està preparat per a això. "
Pascual: “Ha estat un Valladolid duríssim“
Juanín García, jugador del FC Barcelona Borges
"En la primera part hem agafat un avantatge molt àmpli i després ells han sabut defensar bé. Ens han robat pilotes i al contraatac han aconseguit retallar distàncies. Nosaltres, amb paciència, hem tornat a agafar el ritme i hem guanyat un partit que sempre és complicat. "

"El Valladolid no ha canviat respecte al d'altres anys. Tenen un mateix bloc des de fa molts anys. Aquesta temporada, aquí només havia guanyat el Ciudad Real i nosaltres ho hem aconseguit. Ens serveix per millorar i per seguir fent les coses bé. "

"Jugar els partits tan seguits són coses que passen a la Lliga. L'Octavio és un equip que té moltes ganes de jugar i nosaltres hem de fer-ho bé i després pensar en el Veszprém, davant del qual cal donar-ho tot. "


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana