06.04.2010 21:58

Es manté el nivell a l'Asobal (27-33)

El FC Barcelona no es dóna per vençut i tot i que té les coses molt complicades a l'Asobal, segueix lluitant cada partit. A Lleó l'ha tornat a demostrar amb un marcador de 27 a 33 en un partit pràcticament controlat des del principi.

El Reale Ademar de Lleó no s'ha pogut prendre la revenja després de perdre la Copa del Rei contra el Barça Borges. Els blaugranes ja anaven preparats per a la guerra i al final l'han tornat a guanyar. Els primers minuts de la represa han estat els més crítics per a l'equip de Xavi Pascual, que s'ha vist assaltat per un Ademar que ha intentat recuperar el bon joc, però ha estat prova no superada.

Inici trepidant

El partit ha començat amb una aturada de David Barrufet, home clau en aquesta primera meitat de l'enfrontament. La seva bona defensa sota pals ha afavorit un 0 a 3 que ha col•locat el FC Barcelona tres gols per sobre del Lleó en el minut 5 (1-4). El següent protagonista ha estat Juanín García, que des de la línia dels set metres ha seguit mantenint la superioritat en el marcador del seu equip. Però l'extrem s'ha trobat un clar competidor en la figura de Bicanic que ha mantingut en el partit l'Ademar. Ell mateix ha marcat el 6 a 7 que significaria l'última vegada que els locals han estat a prop d'empatar el matx. Amb dos gols consecutius el Barça Borges ha augmentat l’escletxa a tres gols un cop més (6-9).

Però això no ha quedat aquí. La defensa lleonesa no ha estat capaç d'aturar el bon moviment de pilota blaugrana i les distàncies han anat augmentant,fins que Juanín ha marcat el 12-18 que definia el màxim avantatge d'aquest temps. Al descans s'ha arribat amb un 14 a 19.

Més pressió lleonesa sense recompensa

A la represa, el Lleó ha reaccionat. Amb un parcial de 4 a 0 s'ha posat a només un gol del Barcelona (18-19). Iker Romero trencava la mala ratxa blaugrana des de la línia de penal i el seu company Juanín tornava la tranquil•litat al Barça amb el 18 a 21. L'extrem esquerre ha fet el 19-23 que desesperava als de Jordi Ribera, que no han aconseguit posar correctament les seves línies defensives, tot el contrari que el seu rival. L'exclusió de Chernov ha donat opció als catalans a anar-se'n encara més en el marcador amb el 20 a 25 de Nagy. L'hongarès ha estat l'encarregat de tancar un 0 a 3 que deixava massa tocat l'Ademar de Lleó a deu minuts per al final (20-26).

David Barrufet ha tornat a ser clau en la recta final de l'enfrontament, recta final en què els locals s'han enfonsat completament sota. Rutenka ha signat el 21 a 28 que reflectia el màxim avantatge del partit.
REALE ADEMAR DE LLEÓ, 29
FC BARCELONA BORGES, 33

Reale Ademar: Álamo (Alilovic), Costa (1), Castresana (4), Carrillo (4, 1p), Buntic (3), Bicanic (9), Mikel (1), Doder (1), Chernov (2), Carou, Krivochlykov (2), Prce.

Barcelona Borges:Barrufet, Juanín García (10, 3p), Garabaya (1), Boldsen, Oneto (2), Miralles (1), Igropulo (3), Sarmiento (5), Hansen (4), Iker Romero (1p), Nagy (2), Rutenka (4), Jermenyr.

Àrbitres: Raluy López i Sabroso Ramirez.

Parcials:1-3, 4-5, 6-9, 8-11, 11-15, 14-19; 16-19, 18-21, 19-23, 20-26, 23-30, 27-33.