FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

03.04.2010 19:12

Pascual: "Ens ha faltat una mica d'esperit"

Verònica Díez


L'important en el partit davant el Zagreb no era únicament la victòria, sinó també seguir en la bona línia de joc. Xavi Pascual no està content del treball del seu equip a la primera meitat i assegura que els ha faltat una mica d'esperit.


 Contràriament, en el segon temps el conjunt blaugrana ha recuperat l'actitud i el coratge i ha aconseguit un triomf que el porta directament als quarts de final. L'entrenador del conjunt blaugrana i Daniel Saric han comparegut davant els mitjans de comunicació després del partit davant l'Osiguranje Zagreb i aquestes han estat les seves declaracions:

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Borges

"No hem sortit a guanyar el partit. En la segona part s'ha millorat l'actitud, però el fet d'anar a remolc sempre cansa i s'ha hagut d'estar al 100% durant tot el partit. No podem caure en aquest error en els quarts de final. "

"El primer propòsit sempre és guanyar i és el que al final hem aconseguit. La veritat és que ho havíem avisat, que era un rival difícil; ens hem entrenat bé i ens ha faltat estar al 100%. Ens ha faltat una mica d'esperit. "

"No és només qüestió del resultat. És la sensació que et queda el fet de jugar així. Ha arribat un moment en què l'equip es veia que volia, però no podia. Hem canviat el sistema de joc diverses vegades, però no és qüestió del sistema, és qüestió d'actitud."

"Hem sortit pensant que havíem guanyat de set a Zagreb i ja ho teníem fet. L'equip quan vol està molt bé i això d'avui feia molt que no passava. Tenim la capacitat de reacció, però hem de ser capaços de no haver d'arribar això. "

"Ningú pot oblidar l'equip que tenim davant, perquè la majoria dels seus jugadors són subcampions del món i d'Europa. L'equip, en la segona part, sí que ha posat actitud, perquè sinó aquest rival sí que és capaç de guanyar aquí. "

"Si no som capaços de guanyar els equips grans, no ens mereixem guanyar la Final a Quatre. No tinc cap predilecció per un rival o altre a quarts de final. "
Pascual: “Ens ha faltat una mica d'esperit“
Daniel Saric, jugador del FC Barcelona Borges
"Avui hem jugat un mal partit, sobretot a la primera part. Al final, quan hem volgut, és clar que surten les coses. Nosaltres necessitàvem guanyar i vull agrair aquest triomf a l'equip. "

"Hem de canviar el xip i demostrar que tenim una gran qualitat."

"No hem sortit igual de concentrats que a Zagreb. Ens ha faltat agressivitat. En la segona meitat, sí que hem estat millor, hem pogut jugar al contraatac i les coses han sortit bé. "


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana