FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.04.2010 14:05

Masip: “L’objectiu, arribar a la Final a Quatre”

Meritxell Infante


En una setmana clau en les aspiracions a Champions, el secretari tècnic de la secció, Enric Masip, fa balanç del bon moment de l’equip. Masip es mostra satisfet de la feina de Pascual des de la banqueta i fa una crida a l’afició per omplir el Palau.


Després de guanyar la Copa del Rei i d’encarrilar els vuitens de final de la Lliga de Campions, el secretari tècnic del Barça Borges, Enric Masip, es mostra satisfet amb el bon moment de l'equip. “Hem anat de menys a més, tots els jugadors han anat aportant coses. Ara tenim un equip força equilibrat”, explica Masip. El bon joc ofert a Zagreb en va ser una bona mostra. “Vam fer una exhibició d’handbol. Hem d’estar satisfets i molta gent ens va felicitar. Tenim l’eliminatòria més difícil de totes les que hi ha als vuitens de final, però això ens dóna un cert prestigi a l’hora de poder afrontar la següent fase”, apunta el secretari tècnic blaugrana.

El mes d’abril és clau per als reptes que es plantegen els de Pascual. “L’objectiu claríssim és arribar a la Final a Quatre i guanyar-la. Però el camí és molt difícil. Si el dissabte rematem la feina estarem a quarts”, afirma Masip, que també adverteix: “No ens podem centrar només en els partits europeus, perquè si ens deixem anar a la Lliga, amb aquesta desacceleració l’equip perdria el punt òptim. Tots els partits els anirem a guanyar però no seran vitals”.

Plena confiança en Pascual

2009-10-17_FCB_BORGES_-_KIF_KOLDING_023.JPGEnric Masip mostra la seva total confiança en l’entrenador, Xavi Pascual, per qui va apostar fa poc més d’un any. “Va ser una decisió absolutament meva. Ja treballava amb ell a la base. Veiem l’handbol de la mateixa manera i tenim una relació molt bona”, afirma el secretari tècnic de l’handbol blaugrana. “Pasqui ha demostrat que té caràcter per portar un equip amb molt d’equilibri. S’ha d’anar amb mà esquerra a l’hora de gestionar tot un grup i ho ha fet molt bé. Ha tret el caràcter quan ha calgut i això ho han vist tots els jugadors”, explica.

Una crida per omplir el Palau

Els set gols de renda que va aconseguir el Barça Borges a Zagreb (26-33) pot fer pensar que el partit de tornada al Palau pugui ser un partit fàcil, però Masip fa una crida als culers perquè donin suport a l’equip dissabte (16.15h).”És important que vinguin, deixant de banda els set gols, perquè l’equip s’acostumi al fet que vingui gent al Palau”, insisteix Masip. “Hem d’aconseguir una unió amb l’afició, i que ens acostumem al fet que el Palau tingui una entrada acceptable. Això ens ajudarà a arribar a la Final a Quatre”, conclou.
Masip: “L’objectiu, arribar a la Final a Quatre”
Un planter cobejat
Masip es mostra orgullós per l’handbol base del Barça, un projecte del planter que van iniciar amb Xavi Pascual, quan era coordinador de la base, i que ja està donant els seus fruïts. “Tenim el millor de l’Estat. Tots els jugadors que surten entre els 18 i els 21 anys són cobejats per tothom. Tohom ens els demana. No sabem si serviran per jugar en el Barça però sí que ho poden fer a l’Asobal”, explica Masip. “Aquest any ja comptarem amb algú al primer equip i els altres aniran fora per fer el rodatge. S’ha de fer gradualment, no se’ls pot cremar. Ens fa molta il·lusió demostrar que tenim aquestes perles a la base, però no podem anar més ràpid i espatllar-ho”, explica el secretari tècnic.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana