Handbol base

31.03.2010 10:07

El juvenil, subcampió de Catalunya

L’equip juvenil de l’handbol base blaugrana va quedar segon a la fase final del Campionat de Catalunya. Els nois d’Àlex Barbeito van caure a la final amb el Granollers, que revalida el títol (38-28).

Fa un any a El Vendrell, blaugranes i vallesans ja es van veure les cares a la final i enguany s’ha repetit la història. La final va estar marcada per la bona defensa del Granollers i l’actuació sota pals del seu porter, Dani Arguillas. Els d’Àlex Barbeito, amb un grup molt jove, no van poder superar el seu rival, tot i la bona actuació de Víctor Sáez.

Els cadets, en forma

Els dos cadets blaugrana continúen en bona forma. Els de Antoni Juanpera, flamants campions de Minicopa, es van imposar amb un sòlid 45 a 25 al Sant Esteve Sesrovires. El cadet A del Barça és líder en solitari amb dos punts d’avantatge respecte el Granollers. L’equip vallesà es va imposar, precisament, al cadet B blaugrana(33-29). Els d’Andrei Xepkin són quarts de la categoria, tot i ser els més joves del grup.

L’equip de Primera Estatal va tornar a guanyar en imposar-se al Sarrià per 38 a 26, i ja és a només una jornada de finalitzar la lliga i preparar-se per afrontar la fase d’ascens a Divisió d’Honor B. Els infantils, per la seva banda, van guanyar a domicili el Cardedeu per 17 a 28.

Descansen per Setmana Santa
Les competicions dels equips d’handbol base blaugrana descansen per Setmana Santa. La competició oficial tornarà el cap de setmana del 10 i 11 d’abril, amb les lligues a punt de finalitzar.